Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αποκαλύφθηκαν σχέδια για το iPad 5
Το νέο iPad, iPad 5 αποκαλύπτουν σχέδια που παρουσιάστηκαν σήμερα. Το NoWhereElse.fr επιβεβαιώνει πως το νέο iPad 5 θα είναι λεπτότερο κατά 7.2mm από το τρέχον iPad mini και πολύ λεπτότερο από το iPad με retina οθόνη.Το iPad 5 θα έχει τον ίδιο ή παρόμοιο σχεδιασμό με αυτό του iPad mini και την ίδια νοοτροπία στα χρώματα (μαύρο με μαύρη πλάτη, λευκό με ασημένια πλάτη). Αναμένουμε να δούμε τη νέο full size iPad στα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου, μαζί με το iPad mini 2, με πολλές εταιρίες να έχουν ήδη αρχίσει τις κατασκευές για θήκες των δυο iPad.ΠΗΓΗ: greekapplenews.gr

Αποκαλύφθηκαν σχέδια για το iPad 5

Το νέο iPad, iPad 5 αποκαλύπτουν σχέδια που παρουσιάστηκαν σήμερα. Το NoWhereElse.fr επιβεβαιώνει πως το νέο iPad 5 θα είναι λεπτότερο κατά 7.2mm από το τρέχον iPad mini και πολύ λεπτότερο από το iPad με retina οθόνη.

Το iPad 5 θα έχει τον ίδιο ή παρόμοιο σχεδιασμό με αυτό του iPad mini και την ίδια νοοτροπία στα χρώματα (μαύρο με μαύρη πλάτη, λευκό με ασημένια πλάτη). Αναμένουμε να δούμε τη νέο “full size” iPad στα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου, μαζί με το iPad mini 2, με πολλές εταιρίες να έχουν ήδη αρχίσει τις κατασκευές για θήκες των δυο iPad.

ΠΗΓΗ: greekapplenews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X