Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ζαλοκώστα και… Χαρίλαου Τρικούπη
Ιπποκράτους τέλος από αυτή την εβδομάδα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του επιστρέφουν στα παλιά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, με τον κύριο όγκο της μετακόμισης να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πάντως, θα έχει ως κέντρο το γραφείο του όχι στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά στη Ζαλοκώστα, όπου είναι η έδρα της αντιπροεδρίας.Μαζί του, μεταξύ άλλων, εκτιμάται πως θα εγκατασταθούν και τα μέλη που έχουν επιφορτιστεί τη συζήτηση με το Μέγαρο Μαξίμου για την Προγραμματική Συμφωνία, ήτοι οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιώργος Κουτρουμάνης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Πάνος Κολιοστάσης. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα παραμείνει στην Χαριλάου Τρικούπη αφού ανέλαβε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Ζαλοκώστα και… Χαρίλαου Τρικούπη

Ιπποκράτους τέλος από αυτή την εβδομάδα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του επιστρέφουν στα παλιά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, με τον κύριο όγκο της μετακόμισης να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πάντως, θα έχει ως κέντρο το γραφείο του όχι στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά στη Ζαλοκώστα, όπου είναι η έδρα της αντιπροεδρίας.

Μαζί του, μεταξύ άλλων, εκτιμάται πως θα εγκατασταθούν και τα μέλη που έχουν επιφορτιστεί τη συζήτηση με το Μέγαρο Μαξίμου για την Προγραμματική Συμφωνία, ήτοι οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιώργος Κουτρουμάνης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Πάνος Κολιοστάσης. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα παραμείνει στην Χαριλάου Τρικούπη αφού ανέλαβε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X