Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τετ α τετ Δαμανάκη – Φούχτελ
Η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας Μαρία Δαμανάκη συναντήθηκε χθες με τον Χάνς- Γιοακίμ Φούχτελ, υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας και εντεταλμένο της Γερμανίδας καγκελαρίου για την ελληνογερμανική συνεργασία. Ο κ. Φούχτελ παρουσίασε αναλυτικά ζητήματα που αφορούν στην προώθηση της ελληνογερμανικής συνεργασίας και ιδιαίτερα τις προσπάθειες που γίνονται στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από την πλευρά της, η Eλληνίδα επίτροπος παρουσίασε τις δράσεις που μπορούν να αναληφθούν προκειμένου η συνεργασία να επεκταθεί και σε τομείς που σχετίζονται με τη θάλασσα και την αλιεία όπως ο θαλάσσιος τουρισμός και η περισυλλογή απορριμμάτων μέσα από την θάλασσα με χρήση αλιευτικών σκαφών.

Τετ α τετ Δαμανάκη – Φούχτελ

Η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας Μαρία Δαμανάκη συναντήθηκε χθες με τον Χάνς- Γιοακίμ Φούχτελ, υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας και εντεταλμένο της Γερμανίδας καγκελαρίου για την ελληνογερμανική συνεργασία.

Ο κ. Φούχτελ παρουσίασε αναλυτικά ζητήματα που αφορούν στην προώθηση της ελληνογερμανικής συνεργασίας και ιδιαίτερα τις προσπάθειες που γίνονται στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από την πλευρά της, η Eλληνίδα επίτροπος παρουσίασε τις δράσεις που μπορούν να αναληφθούν προκειμένου η συνεργασία να επεκταθεί και σε τομείς που σχετίζονται με τη θάλασσα και την αλιεία όπως ο θαλάσσιος τουρισμός και η περισυλλογή απορριμμάτων μέσα από την θάλασσα με χρήση αλιευτικών σκαφών.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X