Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μετακόμιση… φωλιάς για λόγους ασφαλείας
Στο Heritage Park του Kirkland θα περάσουν λίγες ημέρες οι αετοί της φωτογραφίας. Η φωλιά τους απομακρύνθηκε από το σημείο που βρισκόταν, σε προάστιο του Seattle λόγω των επικείμενων εορτασμών και του σόου πυροτεχνημάτων για την 4η Ιουλίου στις ΗΠΑ.Προκειμένου οι νεοσσοί να μην τρομάξουν από τα πυροτεχνήματα, επελέγη η λύση η φωλιά τους να μεταφερθεί σε δέντρο του Heritage Park από όπου θα μπορούν να... παρακολουθήσουν τους εορτασμούς με ασφάλεια.

Μετακόμιση… φωλιάς για λόγους ασφαλείας

Στο Heritage Park του Kirkland θα περάσουν λίγες ημέρες οι αετοί της φωτογραφίας. Η φωλιά τους απομακρύνθηκε από το σημείο που βρισκόταν, σε προάστιο του Seattle λόγω των επικείμενων εορτασμών και του σόου πυροτεχνημάτων για την 4η Ιουλίου στις ΗΠΑ.

Προκειμένου οι νεοσσοί να μην τρομάξουν από τα πυροτεχνήματα, επελέγη η λύση η φωλιά τους να μεταφερθεί σε δέντρο του Heritage Park από όπου θα μπορούν να… παρακολουθήσουν τους εορτασμούς με ασφάλεια.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X