Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Χωρισμός αντί για γαμήλιες καμπάνες
Ήταν πέντε χρόνια μαζί αν και υπήρξε ένα διάλειμμα λίγων μηνών. Πριν από μερικές εβδομάδες ο Lewis Hamilon φαινόταν έτοιμος να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου: Είμαστε μαζί πέντε χρόνια, που είναι μεγάλο διάστημα. Σκοπεύουμε για τα καλύτερα σύντομα. Πιθανόν προτού κλείσομε έξι χρόνια!" τόνισε ο οδηγός της Formula 1. Και τώρα ο εκπρόσωπός του ανακοίνωσε τον χωρισμό του αγαπημένου ζευγαριού.Σύμφωνα με φήμες, η Nicole Scherzinger είναι απαρηγόρητη και πολύ πληγωμένη από τον αναπάντεχο χωρισμό τους, αλλά δεν πη´γαινε πιο πολύ καθώς και οι δύο είναι πολυάσχολοι και αφοσιωμένοι στην καριέρα τους. Κι αν εκείνη είναι 34 χρονών και κατασταλαγμένη, ο Lewis είναι μόλις 28 και επικεντρώνεται στην οδήγηση.Η τελευταία φορά που οι δυο τους θεάθησαν μαζί ήταν στις 10 Ιουνίου, ενώ σε πληθώρα υποχρεώσεων η Nicole παρευρέθη μόνη κι έρημη...ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Χωρισμός αντί για γαμήλιες καμπάνες

Ήταν πέντε χρόνια μαζί αν και υπήρξε ένα διάλειμμα λίγων μηνών. Πριν από μερικές εβδομάδες ο Lewis Hamilon φαινόταν έτοιμος να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου: Είμαστε μαζί πέντε χρόνια, που είναι μεγάλο διάστημα. Σκοπεύουμε για τα καλύτερα σύντομα. Πιθανόν προτού κλείσομε έξι χρόνια!» τόνισε ο οδηγός της Formula 1. Και τώρα ο εκπρόσωπός του ανακοίνωσε τον χωρισμό του αγαπημένου ζευγαριού.

Σύμφωνα με φήμες, η Nicole Scherzinger είναι απαρηγόρητη και πολύ πληγωμένη από τον αναπάντεχο χωρισμό τους, αλλά δεν πη΄γαινε πιο πολύ καθώς και οι δύο είναι πολυάσχολοι και αφοσιωμένοι στην καριέρα τους. Κι αν εκείνη είναι 34 χρονών και κατασταλαγμένη, ο Lewis είναι μόλις 28 και επικεντρώνεται στην οδήγηση.

Η τελευταία φορά που οι δυο τους θεάθησαν μαζί ήταν στις 10 Ιουνίου, ενώ σε πληθώρα υποχρεώσεων η Nicole παρευρέθη μόνη κι έρημη…

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X