Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Η κατασκοπεία μεταξύ φίλων δεν είναι αποδεκτή»
Οι Ηνωμένες Πολιτείες οφείλουν να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη με τους ευρωπαίους εταίρους τους, έπειτα από τις αποκαλύψεις για το αμερικανικό πρόγραμμα κατασκοπείας, δήλωσε σήμερα ο Στέφεν Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ. Η γερμανική κυβέρνηση γνωστοποίησε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου την "έκπληξή" της στην αμερικανική πλευρά, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρξουν διευκρινίσεις. "Εάν επιβεβαιωθεί ότι διπλωματικές αποστολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μεμονωμένων ευρωπαϊκών χωρών αποτελούσαν αντικείμενο κατασκοπείας, πρέπει να πούμε ξεκάθαρα ότι η κατασκοπεία μεταξύ φίλων δεν είναι αποδεκτή. Δεν βρισκόμαστε πλέον στον Ψυχρό Πόλεμο" , πρόσθεσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΕ, απάντησε: "Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι αναγκαία για να υπάρξει συμφωνία". ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Η κατασκοπεία μεταξύ φίλων δεν είναι αποδεκτή»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες οφείλουν να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη με τους ευρωπαίους εταίρους τους, έπειτα από τις αποκαλύψεις για το αμερικανικό πρόγραμμα κατασκοπείας, δήλωσε σήμερα ο Στέφεν Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Η γερμανική κυβέρνηση γνωστοποίησε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου την «έκπληξή» της στην αμερικανική πλευρά, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρξουν διευκρινίσεις.

«Εάν επιβεβαιωθεί ότι διπλωματικές αποστολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μεμονωμένων ευρωπαϊκών χωρών αποτελούσαν αντικείμενο κατασκοπείας, πρέπει να πούμε ξεκάθαρα ότι η κατασκοπεία μεταξύ φίλων δεν είναι αποδεκτή. Δεν βρισκόμαστε πλέον στον Ψυχρό Πόλεμο» , πρόσθεσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΕ, απάντησε: «Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι αναγκαία για να υπάρξει συμφωνία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X