Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οικολογικές επιδόσεις για την Kia
Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑΗ Kia διακρίθηκε στην 37η θέση στη λίστα της Interbrand με τις 50 Καλύτερες Πράσινες Μάρκες Παγκοσμίως για το 2013, για πρώτη φορά στην ετήσια κατάταξη για την αειφορία και την περιβαλλοντική επίδοση των 100 καλύτερων εταιρειών στον κόσμο. Σύμφωνα με τη μελέτη, η Kia έχει εισαγάγει σύστημα οικολογικής διαχείρισης στην πρώτη γραμμή του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας, ενώ είχε δοθεί έμφαση στην ποιότητα και τη διαχείριση του σχεδιασμού από το 2006. Οπως έχω σημειώσει, η Kia θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά αν οι τράπεζες έδιναν ευκαιρίες σε αμιγώς ελληνικούς ομίλους.

Οικολογικές επιδόσεις για την Kia

Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑ

Η Kia διακρίθηκε στην 37η θέση στη λίστα της Interbrand με τις 50 Καλύτερες Πράσινες Μάρκες Παγκοσμίως για το 2013, για πρώτη φορά στην ετήσια κατάταξη για την αειφορία και την περιβαλλοντική επίδοση των 100 καλύτερων εταιρειών στον κόσμο. Σύμφωνα με τη μελέτη, η Kia έχει εισαγάγει σύστημα οικολογικής διαχείρισης στην πρώτη γραμμή του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας, ενώ είχε δοθεί έμφαση στην ποιότητα και τη διαχείριση του σχεδιασμού από το 2006. Οπως έχω σημειώσει, η Kia θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά αν οι τράπεζες έδιναν ευκαιρίες σε αμιγώς ελληνικούς ομίλους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X