Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μόντι: Έκκληση σε Λέτα να προχωρήσει μεταρρυθμίσεις
Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι προειδοποίησε την Δευτέρα ότι θα αποσύρει την στήριξη από την κυβέρνηση συνεργασίας του Ενρίκο Λέτα, εφόσον δεν προχωρήσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις."Χωρίς μια αλλαγή πορείας, δεν πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε θέση να στηρίξουμε μια κυβέρνηση που επηρεάζεται από εσωτερικές διαφωνίες" έγραψε ο κ. Μόντι στην σελίδα του στο Facebook.Όπως μεταδίδει το Reuters, o κ. Μόντι υποστήριξε ότι ο κ. Λέτα πραγματοποίησε καλή αρχή κατά την ανάληψη της εξουσίας τον Απρίλιο.Πρόσθεσε ωστόσο, ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να ξεπεράσει τις διαφωνίες μεταξύ των κομμάτων που μετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσεις για την τόνωση της ανάπτυξης.ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr

Μόντι: Έκκληση σε Λέτα να προχωρήσει μεταρρυθμίσεις

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι προειδοποίησε την Δευτέρα ότι θα αποσύρει την στήριξη από την κυβέρνηση συνεργασίας του Ενρίκο Λέτα, εφόσον δεν προχωρήσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

«Χωρίς μια αλλαγή πορείας, δεν πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε θέση να στηρίξουμε μια κυβέρνηση που επηρεάζεται από εσωτερικές διαφωνίες» έγραψε ο κ. Μόντι στην σελίδα του στο Facebook.

Όπως μεταδίδει το Reuters, o κ. Μόντι υποστήριξε ότι ο κ. Λέτα πραγματοποίησε καλή αρχή κατά την ανάληψη της εξουσίας τον Απρίλιο.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι η νέα κυβέρνηση πρέπει να ξεπεράσει τις διαφωνίες μεταξύ των κομμάτων που μετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσεις για την τόνωση της ανάπτυξης.

ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X