Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σταματάει σήμερα ο Google Reader
H Google στα πλαίσια του φετινού "Spring Cleaning" ανακοίνωσε την παύση μίας σειράς υπηρεσιών της, μεταξύ των οποίων και του δημοφιλούς Google Reader που σταματά να λειτουργεί σήμερα.Η υπηρεσία που λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2005 ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο της. Μπορείτε να πάρετε τα δεδομένα σας ακολουθώντας αυτό το link στην υπηρεσία τής Google Takeout ώστε να εξάγετε τα δεδομένα σας σε μορφή XML.Θα δημιουργηθούν ξεχωριστά αρχεία JSON στα οποία περιλαμβάνονται, λίστα όσων παρακολουθείτε, αντικείμενα στα οποία κάνατε like, περιεχόμενο που έχετε μοιραστεί, ό,τι έχουν μοιράσει όσοι ακολουθείτε και οι σημειώσεις σας.Η προθεσμία για να αντλήσετε τα δεδομένα σας λήγει στις 15 Ιουλίου, οπότε μην το αμελήσετε.Όσον αφορά στις εναλλακτικές λύσεις, μεταξύ των κορυφαίων RSS readers είναι οι υπηρεσίες Digg, Feedly, hootsuite και NetNewsWire.Πηγή:e-pcmag.gr

Σταματάει σήμερα ο Google Reader

H Google στα πλαίσια του φετινού "Spring Cleaning" ανακοίνωσε την παύση μίας σειράς υπηρεσιών της, μεταξύ των οποίων και του δημοφιλούς Google Reader που σταματά να λειτουργεί σήμερα.

Η υπηρεσία που λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2005 ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο της. Μπορείτε να πάρετε τα δεδομένα σας ακολουθώντας αυτό το link στην υπηρεσία τής Google Takeout ώστε να εξάγετε τα δεδομένα σας σε μορφή XML.

Θα δημιουργηθούν ξεχωριστά αρχεία JSON στα οποία περιλαμβάνονται, λίστα όσων παρακολουθείτε, αντικείμενα στα οποία κάνατε like, περιεχόμενο που έχετε μοιραστεί, ό,τι έχουν μοιράσει όσοι ακολουθείτε και οι σημειώσεις σας.

Η προθεσμία για να αντλήσετε τα δεδομένα σας λήγει στις 15 Ιουλίου, οπότε μην το αμελήσετε.

Όσον αφορά στις εναλλακτικές λύσεις, μεταξύ των κορυφαίων RSS readers είναι οι υπηρεσίες Digg, Feedly, hootsuite και NetNewsWire.

Πηγή:e-pcmag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X