"Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό"

Παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ εκτιμά πως του χρόνου θα έχουμε μεγάλη κόντρα για τον πρωταθλητή…

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσιάνο Ντε Σοούζα στον Arena:

Για τη “νέα εποχή” του ΠΑΟΚ με το Σαββίδη στο τιμόνι:

“Παρακολουθώ από την αρχή την νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα πως είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Έχει φοβερό κόσμο, θα πρέπει να υπάρξει στήριξη, υπομονή και να σταματήσουν κάποια πράγματα που συνέβαιναν παλιότερα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλει να επενδύσει τα χρήματά του και πρέπει να τον στηρίξουν”.

Για τις αναμνήσεις του από τη θητεία του στο “Δικέφαλο”:

“Όλες τις ομάδες που έπαιξα στην Ελλάδα τις συμπαθώ. Στον ΠΑΟΚ, παρ’ ότι ήμουν απλήρωτος για 7-8 μήνες, ο κόσμος με αγάπησε και μου φέρθηκε άψογα και έχω πολύ καλές αναμνήσεις γενικώς από την ομάδα. Η πιο όμορφη στιγμή ήταν στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα που νικήσαμε 3-2. Έσταζε αίμα η μύτη μου από το κρύο και έβλεπα τους οπαδούς να χοροπηδούν χωρίς φανέλα! Ήταν φανταστικό. Μετά, αποκλειστήκαμε αδίκως στο Φίλιπς Στάντιον, μας είχε ακυρώσει κανονικό γκολ ο διαιτητής.

Εκείνη η ομάδα του ΠΑΟΚ, με Μπορμπόκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Ουντέζε, Εγκωμίτη, Οκκά και όλους τους άλλους ήταν πραγματικά από τις καλύτερες που έζησα όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα. Είχαμε πολύ καλό ρόστερ”.

πηγη sportdog.gr

Σχετικά άρθρα