Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες»
Είμαι ρομαντική και θέλω να κάνω σοβαρές σχέσεις. Ερωτεύομαι δύσκολα και δεν μένω στην εξωτερική εμφάνιση. Θέλωο άλλος να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, να μου αποδείξει πράγματα." αναφέρει στη συνέντευξή της στη Ζωή Δημητρίου για το Thema People. Ίσως για αυτό να βρίσκει πιο ελκυστικούς τους μεγαλύτερους άνδρες. Η ίδια βέβαια αναφέρει πως αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός πως ο πατέρας της έχει 20 χρόνια διαφορά από τη μητέρα της. Η πρωταγωνίστρια της κωμωδίας του Mega "Με τα παντελόνια κάτω" αναφέρεται και στα δημοσιεύματα που εστιάζουν στην προσωπική της ζωή. "Γιατί κανείς δημοσιογράφος δεν με παίρνει τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύει η φήμη ή όχι; Πλέον έχω περάσει στο άλλο άκρο και προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου χωρίς να διαβάζω τα δημοσιεύματα που με αφορούν." εξηγεί. Άλλωστε τα περισσότερα από όσα γράφονται δεν είναι ακριβή, όπως ισχυρίζεται. "Θα το στηρίξω αν είναι αλήθεια. Αλλά αυτή την ηδονοβλεπτική μανία δεν την καταλαβαίνω"! Πηγή:faysbook.gr

«Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άνδρες»

Είμαι ρομαντική και θέλω να κάνω σοβαρές σχέσεις. Ερωτεύομαι δύσκολα και δεν μένω στην εξωτερική εμφάνιση. Θέλωο άλλος να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, να μου αποδείξει πράγματα.» αναφέρει στη συνέντευξή της στη Ζωή Δημητρίου για το Thema People. Ίσως για αυτό να βρίσκει πιο ελκυστικούς τους μεγαλύτερους άνδρες.

Η ίδια βέβαια αναφέρει πως αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός πως ο πατέρας της έχει 20 χρόνια διαφορά από τη μητέρα της.

Η πρωταγωνίστρια της κωμωδίας του Mega «Με τα παντελόνια κάτω» αναφέρεται και στα δημοσιεύματα που εστιάζουν στην προσωπική της ζωή. «Γιατί κανείς δημοσιογράφος δεν με παίρνει τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύει η φήμη ή όχι;

Πλέον έχω περάσει στο άλλο άκρο και προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου χωρίς να διαβάζω τα δημοσιεύματα που με αφορούν.» εξηγεί. Άλλωστε τα περισσότερα από όσα γράφονται δεν είναι ακριβή, όπως ισχυρίζεται. «Θα το στηρίξω αν είναι αλήθεια. Αλλά αυτή την ηδονοβλεπτική μανία δεν την καταλαβαίνω»!

Πηγή:faysbook.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X