Στην ΤΣΣΚΑ με 10 εκατομμύρια!

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με συμβόλαιο «Μίδα» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την ρωσική πρωτεύουσα ο «Κιλ Μπιλ» έχει… δώσει τα χέρια με την ΤΣΣΚΑ για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές, που ξεπερνούν κάθε… φαντασία. Συνολικά ο Σπανούλης θα εισπράξει για την επόμενη τριετία το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι φανερό ότι η ΤΣΣΚΑ προσφέρει στον Λαρισαίο γκαρντ… γη και ύδωρ για να ηγηθεί της προσπάθειας να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της Ευρωλίγκας μετά από πέντε χρόνια αποτυχιών παρά τις μεγάλες επενδύσεις, που έγιναν. Ο Σπανούλης την προηγούμενα τριετία εισέπραξε από τον Ολυμπιακό το ποσό των 7,2 εκατομμυρίων ευρώ και με τις δύο σερί τίτλους Ευρωλίγκας και τον πρώτο τίτλο Πρωταθλήματος Ελλάδας μετά από 15 χρόνια, που κατέκτησε στο «μεγάλο λιμάνι»… εκτόξευσε την αγοραστική αξία του στα ύψη!

Στα 10 εκατομμύρια ευρώ, που θα δαπανήσει η ΤΣΣΚΑ για να αποκτήσει τον «Κιλ Μπιλ», πρέπει να προστεθεί και η αποζημίωση, την οποία θα λάβει ο Μίλος Τεόντοσιτς, που είχε συμβόλαιο ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ και είναι αδύνατον να παραμείνει στην ομάδα μαζί με τον Σπανούλη.

 

ΠΗΓΗ pamesports.gr

Σχετικά άρθρα