Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στους δρόμους οι υπερήλικοι ανασφάλιστοι ομογενείς
Συγκέντρωση, την προσεχή Δευτέρα, στις δέκα το πρωί, έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης θα πραγματοποιήσουν υπερήλικες ανασφάλιστοι ομογενείς, διαμαρτυρόμενοι για τη διακοπή των προνοιακών επιδομάτων τους από τον ΟΓΑ.Το πρωί της Δευτέρας εκπρόσωποι τους επισκέφθηκαν τα περιφερειακά γραφεία του ΟΓΑ στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Παπαναστασίου, για να ενημερωθούν από τους υπαλλήλους για την εφαρμογή του νόμου 4093/12 που ψηφίστηκε στις 8 Νοεμβρίου του 2012 και προβλέπει αναδρομική αναστολή της συνταξιοδότησης όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις από 1η Ιανουαρίου 2013."Το μέτρο επηρεάζει, πανελλαδικά, δεκαεπτά χιλιάδες ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ και άλλους τόσους από την Αλβανία. Πρόκειται για εθνικό θέμα. Εμείς είμαστε έλληνες πάππου προς πάππου και στις χώρες από τις οποίες παλιννοστήσαμε στην Ελλάδα

Στους δρόμους οι υπερήλικοι ανασφάλιστοι ομογενείς

Συγκέντρωση, την προσεχή Δευτέρα, στις δέκα το πρωί, έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης θα πραγματοποιήσουν υπερήλικες ανασφάλιστοι ομογενείς, διαμαρτυρόμενοι για τη διακοπή των προνοιακών επιδομάτων τους από τον ΟΓΑ.

Το πρωί της Δευτέρας εκπρόσωποι τους επισκέφθηκαν τα περιφερειακά γραφεία του ΟΓΑ στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Παπαναστασίου, για να ενημερωθούν από τους υπαλλήλους για την εφαρμογή του νόμου 4093/12 που ψηφίστηκε στις 8 Νοεμβρίου του 2012 και προβλέπει αναδρομική αναστολή της συνταξιοδότησης όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις από 1η Ιανουαρίου 2013.

"Το μέτρο επηρεάζει, πανελλαδικά, δεκαεπτά χιλιάδες ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ και άλλους τόσους από την Αλβανία. Πρόκειται για εθνικό θέμα. Εμείς είμαστε έλληνες πάππου προς πάππου και στις χώρες από τις οποίες παλιννοστήσαμε στην Ελλάδα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X