Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επίσκεψη του Γκρούεφκσι στην Κίνα
Επίσκεψη στην Κίνα, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ και τον πρωθυπουργό, Λι Κετσιάνγκ.Ο κ. Γκρούεφσκι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, θα έχει και συναντήσεις με εκπροσώπους κινεζικών εταιριών από διάφορους τομείς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην ΠΓΔΜ. Σε συνέντευξη του στο κινέζικο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, o κ. Γκρούεφσκι αναφέρθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες, που προσφέρει η χώρα του και κάλεσε τις κινεζικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην ΠΓΔΜ, σημειώνοντας ότι τα Σκόπια μπορούν να αποτελέσουν πύλη για την παραγωγή και προώθηση κινεζικών προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά.Στο πλαίσιο αυτό, ο κ.Γκρούεφσκι αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο δημιουργίας ελεύθερης οικονομικής ζώνης στα Σκόπια αποκλειστικά για κινεζικές εταιρίες που θα επένδυαν στην ΠΓΔΜ.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επίσκεψη του Γκρούεφκσι στην Κίνα

Επίσκεψη στην Κίνα, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ και τον πρωθυπουργό, Λι Κετσιάνγκ.

Ο κ. Γκρούεφσκι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, θα έχει και συναντήσεις με εκπροσώπους κινεζικών εταιριών από διάφορους τομείς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην ΠΓΔΜ. Σε συνέντευξη του στο κινέζικο τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, o κ. Γκρούεφσκι αναφέρθηκε στις επενδυτικές ευκαιρίες, που προσφέρει η χώρα του και κάλεσε τις κινεζικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην ΠΓΔΜ, σημειώνοντας ότι τα Σκόπια μπορούν να αποτελέσουν πύλη για την παραγωγή και προώθηση κινεζικών προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ.Γκρούεφσκι αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο δημιουργίας ελεύθερης οικονομικής ζώνης στα Σκόπια αποκλειστικά για κινεζικές εταιρίες που θα επένδυαν στην ΠΓΔΜ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X