Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Δεν είχα φανταστεί ότι θα με κυνηγούν για να με φωτογραφήσουν»
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει για το κυνηγητό των παπαράτσι και τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια!"Δεν είχα φανταστεί ότι κάποια στιγμή θα με κυνηγούν για να με φωτογραφίσουν. Αυτό ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο. Από άποψη δημοσιότητας δεν μου αρέσει να μπαίνει σε πρώτο πλάνο η προσωπική μου ζωή και να εξαφανίζεται η επαγγελματική μου ιδιότητα. Εγώ είμαι πρωτίστως μουσικός. Αυτό κάνω, αυτή είναι η δουλειά μου, αυτό έχω να παρουσιάσω. Αν με ενοχλεί να ασχολούνται με την ιδιωτική μου ζωή; Ναι, με ενοχλεί", τάδε έφη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξη του στο Πρώτο θέμα, ενώ για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους αποκάλυψε:"Έχει ένα βαθμό δυσκολίας η σχέση αυτή, πράγμα το οποίο κάποιες φορές είναι ενοχλητικό. Εννοώ όταν υπάρχει υπερβολή, όταν υπάρχει ψέμα και ανειλικρίνεια στα δημοσιεύματα που μας αφορούν[...]Όχι, δεν μας επηρεάζουν, αλλά δεν μας είναι και αδιάφορα. Δεν είμαστε εξωγήινοι, δεν είναι έξω από εμάς. Το βλέπουμε, το παρακολουθούμε και το αξιολογούμε. Και όταν νιώσουμε ότι κάτι χρειάζεται ειδικό χειρισμό, τότε πράττουμε ανάλογα. Κοινά πάντα".ΠΗΓΗ: faysbook.gr

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα με κυνηγούν για να με φωτογραφήσουν»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει για το κυνηγητό των παπαράτσι και τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια!

«Δεν είχα φανταστεί ότι κάποια στιγμή θα με κυνηγούν για να με φωτογραφίσουν. Αυτό ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο. Από άποψη δημοσιότητας δεν μου αρέσει να μπαίνει σε πρώτο πλάνο η προσωπική μου ζωή και να εξαφανίζεται η επαγγελματική μου ιδιότητα. Εγώ είμαι πρωτίστως μουσικός. Αυτό κάνω, αυτή είναι η δουλειά μου, αυτό έχω να παρουσιάσω. Αν με ενοχλεί να ασχολούνται με την ιδιωτική μου ζωή; Ναι, με ενοχλεί», τάδε έφη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξη του στο Πρώτο θέμα, ενώ για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους αποκάλυψε:

«Έχει ένα βαθμό δυσκολίας η σχέση αυτή, πράγμα το οποίο κάποιες φορές είναι ενοχλητικό. Εννοώ όταν υπάρχει υπερβολή, όταν υπάρχει ψέμα και ανειλικρίνεια στα δημοσιεύματα που μας αφορούν[…]Όχι, δεν μας επηρεάζουν, αλλά δεν μας είναι και αδιάφορα. Δεν είμαστε εξωγήινοι, δεν είναι έξω από εμάς. Το βλέπουμε, το παρακολουθούμε και το αξιολογούμε. Και όταν νιώσουμε ότι κάτι χρειάζεται ειδικό χειρισμό, τότε πράττουμε ανάλογα. Κοινά πάντα».

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X