Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εννέα φορές, μέσα σε 2 χρόνια, αναβλήθηκε η δίκη υπαλλήλου
Εννέα φορές έχει αναβληθεί μέσα σε διάστημα δύο ετών η εκδίκαση της υπόθεσης υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων που συνελήφθη επ αυτοφώρω να χρηματίζεται και τέθηκε άμεσα σε αργία, όπως και δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση, με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Λαμβάνουν ωστόσο το 25% του μισθού τους, όπως ορίζει ο νόμος, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση. Αξιοσημείωτο είναι ότι τουλάχιστον πέντε ακόμα επίορκοι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά καμία υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί. ΠΗΓΗ: Η Καθημερινή

Εννέα φορές, μέσα σε 2 χρόνια, αναβλήθηκε η δίκη υπαλλήλου

Εννέα φορές έχει αναβληθεί μέσα σε διάστημα δύο ετών η εκδίκαση της υπόθεσης υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται και τέθηκε άμεσα σε αργία, όπως και δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση, με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Λαμβάνουν ωστόσο το 25% του μισθού τους, όπως ορίζει ο νόμος, έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση. Αξιοσημείωτο είναι ότι τουλάχιστον πέντε ακόμα επίορκοι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά καμία υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί.

ΠΗΓΗ: Η Καθημερινή

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X