Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τι είπαν Ομπάμα-Μόρσι
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι για να τού μεταφέρει τις ανησυχίες του για τις μαζικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του καθεστώτος Μόρσι και τον κάλεσε να ανταποκριθεί στα αιτήματα των διαδηλωτών, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Ο Αμερικανός πρόεδρος "είπε στον πρόεδρο Μόρσι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι προσηλωμένες στη δημοκρατική διαδικασία στην Αίγυπτο και δεν υποστηρίζουν οποιοδήποτε μεμονωμένο κόμμα ή σχηματισμό", σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. "Ο πρόεδρος Ομπάμα κάλεσε τον πρόεδρο Μόρσι να λάβει μέτρα για να δείξει ότι ανταποκρίνεται στις ανησυχίες τους και υπογράμμισε ότι η παρούσα κρίση μπορεί να επιλυθεί μόνο μέσω μίας πολιτικής διαδικασίας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Τι είπαν Ομπάμα-Μόρσι

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι για να τού μεταφέρει τις ανησυχίες του για τις μαζικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του καθεστώτος Μόρσι και τον κάλεσε να ανταποκριθεί στα αιτήματα των διαδηλωτών, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος «είπε στον πρόεδρο Μόρσι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι προσηλωμένες στη δημοκρατική διαδικασία στην Αίγυπτο και δεν υποστηρίζουν οποιοδήποτε μεμονωμένο κόμμα ή σχηματισμό», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα κάλεσε τον πρόεδρο Μόρσι να λάβει μέτρα για να δείξει ότι ανταποκρίνεται στις ανησυχίες τους και υπογράμμισε ότι η παρούσα κρίση μπορεί να επιλυθεί μόνο μέσω μίας πολιτικής διαδικασίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X