Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ηγουμενίτσα: Εφοδος της αστυνομίας στην εστία των ΤΕΙ
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, στις 6 τα ξημερώματα, σε χώρους της φοιτητικής εστίας των ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα, που την τελευταία 3ετία είχαν καταληφθεί από αντιεξουσιαστές. Κατά την έφοδό τους, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τους καταληψίες, αλλά μια τετραμελή οικογένεια από την Αλβανία, η οποία διέμενε παράνομα σε αίθουσα του ΤΕΙ, καθώς επίσης πανό, έντυπο υλικό, μπουκάλια και 10 ξύλινα κοντάρια. Κατά καιρούς έχουν γίνει καταγγελίες για δολιοφθορές στους χώρους του ΤΕΙ. Ο χώρος επιτηρείται από την αστυνομία.

Ηγουμενίτσα: Εφοδος της αστυνομίας στην εστία των ΤΕΙ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, στις 6 τα ξημερώματα, σε χώρους της φοιτητικής εστίας των ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα, που την τελευταία 3ετία είχαν καταληφθεί από αντιεξουσιαστές.

Κατά την έφοδό τους, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τους καταληψίες, αλλά μια τετραμελή οικογένεια από την Αλβανία, η οποία διέμενε παράνομα σε αίθουσα του ΤΕΙ, καθώς επίσης πανό, έντυπο υλικό, μπουκάλια και 10 ξύλινα κοντάρια. Κατά καιρούς έχουν γίνει καταγγελίες για δολιοφθορές στους χώρους του ΤΕΙ. Ο χώρος επιτηρείται από την αστυνομία.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X