Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο επίκεντρο οι χειρόγραφες σημειώσεις του Άκη
Έντονη ήταν η αντίδραση του Άκη Τσοχατζοπουλου στην πρόθεση της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργηματων όπου εκδικάζεται η υπόθεση με τις "χρυσές μίζες", να αναγνωσθούν τα προσωπικά του ημερολόγια τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο γραφείο του.Διαβάστε τον διάλογο ανάμεσα στον πρώην υπουργό και τον πρόεδρο του ΔικαστηρίουΤσοχατζόπουλος: Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να έρθουμε στο σημείο να υποχρεωθούμε με απόφαση δικαστηρίου να ασχοληθούμε με προσωπικά μου κείμενα. Με τα ημερολόγια μου που δημιουργήθηκαν στο προσωπικό μου γραφείο και τα οποία αποτέλεσαν υλικό για το βασικό κατηγορητήριο. Το υλικό αυτό έγινε φειγ βολάν στο σύνολο του. Επί μήνες βρισκόταν στη δημοσιότητα με κατευθυνόμενες πληροφορίες από συγκεκριμένα μέσα και γνωστά έντυπα που διακρίθηκαν στο παρελθόν με επιθέσεις εναντίον μου για τη διαπόμπευση μου. Δεν είναι δυνατόν να επαναληφθεί. Και θα επαναληφθεί αν επιτρέψετε να αναγνωσθούν τα προσωπικά μου δεδομένα. Ρωτήσαμε τον ανακριτή πώς διέρρευσαν κι αυτός έκανε την "πάπια" και εξαφανίστηκε.Πρόεδρος: Και εσείς λάβατε γνώση όλων των εγγράφων και όλοι οι κατηγορούμενοι. Διέρρευσαν. Τώρα πώς διέρρευσαν;Τσοχατζόπουλος: Στήθηκαν ειδικές τηλεοπτικές δικές.Πρόεδρος: Θα ελέγξουμε τι επιτρέπεται και τι όχι, βάσει νομού.Τσοχατζόπουλος: Σας καταγγέλλω ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.Η εισαγγελέας της έδρας Γεωργία Αδηλινη είπε ότι δεν είναι προσωπικές επιστολές, ενώ ο αναπληρωτής εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως ό,τι βρίσκεται στον συλληφθέντα κατηγορούμενο και ο,τι έχει κατασχεθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας και σχετίζεται με το έγκλημα ακόμα κι αν είναι απόρρητο, επιτρέπεται η κατάσχεση και η χρησιμοποίηση του.Υπέρ της ανάγνωσης των ημερολογίων του Άκη Τσοχατζόπουλου, τοποθετήθηκαν τόσο οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής όσο και ο δικηγόρος του Νίκου Ζήγρα. "Τα χειρόγραφα είναι το μόνο υπερασπιστικό μέσο για να αποδειξει ο Ζηγρας τις πλαστοπροσωπίες και το ότι δεν είχε εγκληματική δράση από ένα σημείο και μετά

Στο επίκεντρο οι χειρόγραφες σημειώσεις του Άκη

Έντονη ήταν η αντίδραση του Άκη Τσοχατζοπουλου στην πρόθεση της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργηματων όπου εκδικάζεται η υπόθεση με τις «χρυσές μίζες», να αναγνωσθούν τα προσωπικά του ημερολόγια τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο γραφείο του.

Διαβάστε τον διάλογο ανάμεσα στον πρώην υπουργό και τον πρόεδρο του Δικαστηρίου

Τσοχατζόπουλος: Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να έρθουμε στο σημείο να υποχρεωθούμε με απόφαση δικαστηρίου να ασχοληθούμε με προσωπικά μου κείμενα. Με τα ημερολόγια μου που δημιουργήθηκαν στο προσωπικό μου γραφείο και τα οποία αποτέλεσαν υλικό για το βασικό κατηγορητήριο. Το υλικό αυτό έγινε φειγ βολάν στο σύνολο του. Επί μήνες βρισκόταν στη δημοσιότητα με κατευθυνόμενες πληροφορίες από συγκεκριμένα μέσα και γνωστά έντυπα που διακρίθηκαν στο παρελθόν με επιθέσεις εναντίον μου για τη διαπόμπευση μου. Δεν είναι δυνατόν να επαναληφθεί. Και θα επαναληφθεί αν επιτρέψετε να αναγνωσθούν τα προσωπικά μου δεδομένα. Ρωτήσαμε τον ανακριτή πώς διέρρευσαν κι αυτός έκανε την «πάπια» και εξαφανίστηκε.

Πρόεδρος: Και εσείς λάβατε γνώση όλων των εγγράφων και όλοι οι κατηγορούμενοι. Διέρρευσαν. Τώρα πώς διέρρευσαν;

Τσοχατζόπουλος: Στήθηκαν ειδικές τηλεοπτικές δικές.

Πρόεδρος: Θα ελέγξουμε τι επιτρέπεται και τι όχι, βάσει νομού.

Τσοχατζόπουλος: Σας καταγγέλλω ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Η εισαγγελέας της έδρας Γεωργία Αδηλινη είπε ότι δεν είναι προσωπικές επιστολές, ενώ ο αναπληρωτής εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως ό,τι βρίσκεται στον συλληφθέντα κατηγορούμενο και ο,τι έχει κατασχεθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας και σχετίζεται με το έγκλημα ακόμα κι αν είναι απόρρητο, επιτρέπεται η κατάσχεση και η χρησιμοποίηση του.

Υπέρ της ανάγνωσης των ημερολογίων του Άκη Τσοχατζόπουλου, τοποθετήθηκαν τόσο οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής όσο και ο δικηγόρος του Νίκου Ζήγρα. «Τα χειρόγραφα είναι το μόνο υπερασπιστικό μέσο για να αποδειξει ο Ζηγρας τις πλαστοπροσωπίες και το ότι δεν είχε εγκληματική δράση από ένα σημείο και μετά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X