Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο Λονδίνο ο Δένδιας
Στο Λονδίνο μεταβαίνει σήμερα, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη έως και την Πέμπτη Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με την Yπουργό Εσωτερικών κα Theresa May, τον Υφυπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για θέματα Μετανάστευσης, κ. Mark Harper, όπως και με άλλους κρατικούς αξιωματούχους. Στο πλαίσιο των συναντήσεων του, θα συζητηθούν θέματα αστυνομικής συνεργασίας, διαχείρισης των παράνομων μεταναστευτικών ροών, επιστροφών, καθώς και συνόρων. Ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί, επίσης, Υπηρεσίες σχετικές με τους προαναφερόμενους τομείς.

Στο Λονδίνο ο Δένδιας

Στο Λονδίνο μεταβαίνει σήμερα, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη έως και την Πέμπτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με την Yπουργό Εσωτερικών κα Theresa May, τον Υφυπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για θέματα Μετανάστευσης, κ. Mark Harper, όπως και με άλλους κρατικούς αξιωματούχους.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του, θα συζητηθούν θέματα αστυνομικής συνεργασίας, διαχείρισης των παράνομων μεταναστευτικών ροών, επιστροφών, καθώς και συνόρων.

Ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί, επίσης, Υπηρεσίες σχετικές με τους προαναφερόμενους τομείς.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X