Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέος νεκρός υποψήφιος για τις εκλογές
Ένας ακόμα υποψήφιος σκοτώθηκε στο Μεξικό, μία μόλις εβδομάδα πριν από τις περιφερειακές εκλογές. Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εισαγγελία. Η σορός του Ρικάρντο Ρέιγες Ζαμούντιο, ανακαλύφθηκε κοντά στην πόλη Ταγιολτίτα. Ο Ζαμούντιο ήταν υποψήφιος δήμαρχος για την πόλη του Σαν Ντίμας στην πολιτεία Ντουράνγκο. Οι περιφερειακές εκλογές είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή σε 17 από τις 32 πολιτείες του Μεξικού. Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλοί είναι οι υποψήφιοι που έχουν σκοτωθεί και άλλοι έχουν παραιτηθεί εξαιτίας απειλών κατά της ζωής τους.

Νέος νεκρός υποψήφιος για τις εκλογές

Ένας ακόμα υποψήφιος σκοτώθηκε στο Μεξικό, μία μόλις εβδομάδα πριν από τις περιφερειακές εκλογές. Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εισαγγελία.

Η σορός του Ρικάρντο Ρέιγες Ζαμούντιο, ανακαλύφθηκε κοντά στην πόλη Ταγιολτίτα. Ο Ζαμούντιο ήταν υποψήφιος δήμαρχος για την πόλη του Σαν Ντίμας στην πολιτεία Ντουράνγκο.

Οι περιφερειακές εκλογές είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή σε 17 από τις 32 πολιτείες του Μεξικού. Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλοί είναι οι υποψήφιοι που έχουν σκοτωθεί και άλλοι έχουν παραιτηθεί εξαιτίας απειλών κατά της ζωής τους.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X