Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε σφραγισμένο φάκελο το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ
Παραδόθηκε σήμερα, από τις έξι ελεγκτικές εταιρίες, το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Το πόρισμα παραδόθηκε σε σφραγισμένο φάκελο στον γενικό διευθυντή του Κινήματος, Νίκο Σαλαγιάννη, και θα ανοίξει στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.Η μέθοδος του σφραγισμένου φακέλου επελέγη για να αποφευχθούν τυχόν διαρροές, κάτι που συνέβη πριν από λίγο καιρό, με διαρροές για τα οικονομικά του Κινήματος, που είχαν ζημιώσει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, όπως προέκυψε από τις δημοσκοπήσεις. Αν υπάρξουν, τώρα, διαρροές, όπως λένε στελέχη του Κινήματος, θα έχουν γίνει είτε από τον κ. Σαλαγιάννη, είτε από μια από τις έξι εταιρίες.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε σφραγισμένο φάκελο το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

Παραδόθηκε σήμερα, από τις έξι ελεγκτικές εταιρίες, το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Το πόρισμα παραδόθηκε σε σφραγισμένο φάκελο στον γενικό διευθυντή του Κινήματος, Νίκο Σαλαγιάννη, και θα ανοίξει στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Η μέθοδος του σφραγισμένου φακέλου επελέγη για να αποφευχθούν τυχόν διαρροές, κάτι που συνέβη πριν από λίγο καιρό, με διαρροές για τα οικονομικά του Κινήματος, που είχαν ζημιώσει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, όπως προέκυψε από τις δημοσκοπήσεις. Αν υπάρξουν, τώρα, διαρροές, όπως λένε στελέχη του Κινήματος, θα έχουν γίνει είτε από τον κ. Σαλαγιάννη, είτε από μια από τις έξι εταιρίες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X