Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πυρετός συσκέψεων στο υπ. Οικονομικών
Νέα ευρεία διυπουργική σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα μετά τις 4.30 το απόγευμα, στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και παρουσία των επικεφαλής της τρόικας. Όπως έγινε γνωστό από στελέχη του υπουργείου, στη σύσκεψη θα μετάσχουν, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και Αντώνης Μπέζας, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης και Ασημάκης Παπαγεωργίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου. Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης βρίσκεται στο Βερολίνο. Σημειώνεται ότι, στη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας παραβρίσκονται ήδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Γιάννης Εμίρης και η πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Χριστίνα Σακελλαρίου. Σύμφωνα με παράγοντες της οικονομίας, η παρουσία των κυβερνητικών στελεχών στο υπουργείο Οικονομικών, καταδεικνύει την προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα το ταχύτερο δυνατό.

Πυρετός συσκέψεων στο υπ. Οικονομικών

Νέα ευρεία διυπουργική σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα μετά τις 4.30 το απόγευμα, στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και παρουσία των επικεφαλής της τρόικας.

Όπως έγινε γνωστό από στελέχη του υπουργείου, στη σύσκεψη θα μετάσχουν, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και Αντώνης Μπέζας, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης και Ασημάκης Παπαγεωργίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου. Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης βρίσκεται στο Βερολίνο.

Σημειώνεται ότι, στη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας παραβρίσκονται ήδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Γιάννης Εμίρης και η πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Χριστίνα Σακελλαρίου. Σύμφωνα με παράγοντες της οικονομίας, η παρουσία των κυβερνητικών στελεχών στο υπουργείο Οικονομικών, καταδεικνύει την προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα το ταχύτερο δυνατό.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X