Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συλλήψεις μελών διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών
Μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης που εισάγονταν από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές. Σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν έξι άτομα, δύο Έλληνες και τέσσερις Αλβανοί, ενώ κατασχέθηκαν σχεδόν 23 κιλά ηρωίνης.Οι συλλήψεις έγιναν στην Καβάλα, την Καρδίτσα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ για την υπόθεση συνεργάστηκε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με το Γραφείο της DEA Αθηνών (το γραφείο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών) και την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας.Οι δύο Έλληνες, 53 και 43 ετών, λειτουργούσαν ως ενδιάμεσοι "κρίκοι

Συλλήψεις μελών διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης που εισάγονταν από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές. Σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν έξι άτομα, δύο Έλληνες και τέσσερις Αλβανοί, ενώ κατασχέθηκαν σχεδόν 23 κιλά ηρωίνης.

Οι συλλήψεις έγιναν στην Καβάλα, την Καρδίτσα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ για την υπόθεση συνεργάστηκε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με το Γραφείο της DEA Αθηνών (το γραφείο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών) και την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας.

Οι δύο Έλληνες, 53 και 43 ετών, λειτουργούσαν ως ενδιάμεσοι "κρίκοι

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X