Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επιτροπή για το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο
Ομάδα εργασίας για την δημιουργία του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου συστήνεται με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. Η ομάδα όπως προβλέπεται στην απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών θα καθορίσει τον τρόπο αποτύπωσης και συγκέντρωσης των στοιχείων που θα αποτελέσουν το Περιουσιολόγιο φυσικών προσώπων κατόχων ΑΦΜ η δημιουργία του οποίου προβλέπεται ήδη από τη νομοθεσία. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το περιουσιολόγιο το οποίο θα λειτουργεί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, το υπουργείο Οικονομικών θα μπορεί να έχει πλήρη εικόνα για τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογούμενων καθώς και τις μεταβολές τους που σημαίνει ότι οι έλεγχοι για το Πόθεν Έσχες θα είναι πιο αποτελεσματικοί. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιτροπή για το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο

Ομάδα εργασίας για την δημιουργία του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου συστήνεται με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. Η ομάδα όπως προβλέπεται στην απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών θα καθορίσει τον τρόπο αποτύπωσης και συγκέντρωσης των στοιχείων που θα αποτελέσουν το Περιουσιολόγιο φυσικών προσώπων κατόχων ΑΦΜ η δημιουργία του οποίου προβλέπεται ήδη από τη νομοθεσία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το περιουσιολόγιο το οποίο θα λειτουργεί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, το υπουργείο Οικονομικών θα μπορεί να έχει πλήρη εικόνα για τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογούμενων καθώς και τις μεταβολές τους που σημαίνει ότι οι έλεγχοι για το Πόθεν Έσχες θα είναι πιο αποτελεσματικοί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X