Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σύλληψη υπόπτων για τρομοκρατικό χτύπημα
Δύο ύποπτοι για τρομοκρατικό χτύπημα στην Βουλή της Βρετανικής Κολομβίας συνελήφθησαν από την καναδική αστυνομία στην περιοχή Σάρεϊ, με την κατηγορία ότι αποτελούν εσωτερική απειλή για τρομοκρατία.Η Αμάντα Κορόντι και οΤζον Νάταλ κατηγορούνται πως σχεδίαζαν τρομοκρατική ενέργεια έχοντας στην κατοχή τους εκρηκτικά υλικά. Η αστυνομία δηλώνει πως οι ύποπτοι είχαν εμπνευσθεί από την ιδεολογία της Αλ Κάιντα και σχεδίαζαν να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά στην Βουλή της Βρετανικής Κολομβίας.Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας, οι δύο ύποπτοι είχαν προσχεδιάσει μόνοι τους το τρομοκρατικό πλήγμα και δεν υπήρχαν διεθνείς διασυνδέσεις με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους ύποπτους από το Φεβρουάριο του 2013, όταν οι κινήσεις τους κίνησαν τις υποψίες των αρχών.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύλληψη υπόπτων για τρομοκρατικό χτύπημα

Δύο ύποπτοι για τρομοκρατικό χτύπημα στην Βουλή της Βρετανικής Κολομβίας συνελήφθησαν από την καναδική αστυνομία στην περιοχή Σάρεϊ, με την κατηγορία ότι αποτελούν εσωτερική απειλή για τρομοκρατία.

Η Αμάντα Κορόντι και οΤζον Νάταλ κατηγορούνται πως σχεδίαζαν τρομοκρατική ενέργεια έχοντας στην κατοχή τους εκρηκτικά υλικά. Η αστυνομία δηλώνει πως οι ύποπτοι είχαν εμπνευσθεί από την ιδεολογία της Αλ Κάιντα και σχεδίαζαν να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά στην Βουλή της Βρετανικής Κολομβίας.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας, οι δύο ύποπτοι είχαν προσχεδιάσει μόνοι τους το τρομοκρατικό πλήγμα και δεν υπήρχαν διεθνείς διασυνδέσεις με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους ύποπτους από το Φεβρουάριο του 2013, όταν οι κινήσεις τους κίνησαν τις υποψίες των αρχών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X