Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τηλεοπτικό διάγγελμα Μόρσι
Ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Μοχάμεντ Μόρσι, δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού διαγγέλματος σήμερα ότι σκοπεύει να υπερασπιστεί τη νομιμότητα της εκλεγμένης κυβέρνησής του με τη ζωή του και προέτρεψε του πολίτες να σταματήσουν τις συγκρούσεις.Στην ομιλία του, η οποία διήρκεσε περίπου 40 λεπτά, ο Μόρσι παραδέχτηκε ότι βρήκε δυσκολίες κατά το πρώτο έτος της θητείας του και ότι αντιμετώπισε ποικίλες προκλήσεις, οι οποίες προέρχονταν από το παλαιό καθεστώς.Εις απάντηση του στρατιωτικού τελεσιγράφου να γίνει διαμοιρασμός της εξουσίας με τους αντιπάλους του, ο Αιγύπτιος πρόεδρος είπε ότι είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να επιτύχει ένα τέτοιου είδους διάλογο αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Επέμεινε, ωστόσο, ότι θα συνεχίσει να τελεί τα καθήκοντά του ως προέδρου της χώρας, τα οποία του ανατέθηκαν δημοκρατικά.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τηλεοπτικό διάγγελμα Μόρσι

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Μοχάμεντ Μόρσι, δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού διαγγέλματος σήμερα ότι σκοπεύει να υπερασπιστεί τη νομιμότητα της εκλεγμένης κυβέρνησής του με τη ζωή του και προέτρεψε του πολίτες να σταματήσουν τις συγκρούσεις.

Στην ομιλία του, η οποία διήρκεσε περίπου 40 λεπτά, ο Μόρσι παραδέχτηκε ότι βρήκε δυσκολίες κατά το πρώτο έτος της θητείας του και ότι αντιμετώπισε ποικίλες προκλήσεις, οι οποίες προέρχονταν από το παλαιό καθεστώς.

Εις απάντηση του στρατιωτικού τελεσιγράφου να γίνει διαμοιρασμός της εξουσίας με τους αντιπάλους του, ο Αιγύπτιος πρόεδρος είπε ότι είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να επιτύχει ένα τέτοιου είδους διάλογο αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Επέμεινε, ωστόσο, ότι θα συνεχίσει να τελεί τα καθήκοντά του ως προέδρου της χώρας, τα οποία του ανατέθηκαν δημοκρατικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X