Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κινδυνεύει με σύλληψη στα 82
Ισπανός δικαστής που διεξάγει οικονομικές έρευνες απείλησε χθες να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του διάσημου Σκωτσέζου ηθοποιού Σον Κόνερι, 82 ετών, και κατά της συζύγου Μισελίν, σε περίπτωση που δεν δώσουν σαφείς απαντήσεις για την συμφωνία απόκτησης της πολυτελούς τους έπαυλης στη Μαρμπέγια. Οι Κόνερι συγκαταλέγονται μεταξύ των περίπου 20 άλλων προσώπων που αποτελούν στόχο των ερευνών στα πλαίσια της υπόθεσης διαφθοράς γύρω από την απόκτηση της έπαυλης του ηθοποιού στην διάσημη ζώνη της Κόστα ντελ Σολ, όπου συνήθιζε να περνά τις διακοπές του έως το 1999. Εκείνη τη χρονιά, το πολυτελές κτίριο πωλήθηκε. Στο οικόπεδο της βίλας οικοδομήθηκε το 2004-05 ένα πολυτελές τετραώροφο κτίριο, για το οποίο η δικαιοσύνη έχει διατάξει να διεξαχθεί έρευνα για έκδοση παράνομης κατασκευαστικής άδειας από τον γνωστό για την εμπλοκή του σε υποθέσεις διαφθοράς, αποθανόντα πλέον, δήμαρχο της Μαρμπέγια Χεσούς Χιλ ι Χιλ. Η υπό δικαστική έρευνα έχει ονομασθεί "Επιχείρηση Χρυσοδάκτυλος

Κινδυνεύει με σύλληψη στα 82

Ισπανός δικαστής που διεξάγει οικονομικές έρευνες απείλησε χθες να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του διάσημου Σκωτσέζου ηθοποιού Σον Κόνερι, 82 ετών, και κατά της συζύγου Μισελίν, σε περίπτωση που δεν δώσουν σαφείς απαντήσεις για την συμφωνία απόκτησης της πολυτελούς τους έπαυλης στη Μαρμπέγια.

Οι Κόνερι συγκαταλέγονται μεταξύ των περίπου 20 άλλων προσώπων που αποτελούν στόχο των ερευνών στα πλαίσια της υπόθεσης διαφθοράς γύρω από την απόκτηση της έπαυλης του ηθοποιού στην διάσημη ζώνη της Κόστα ντελ Σολ, όπου συνήθιζε να περνά τις διακοπές του έως το 1999. Εκείνη τη χρονιά, το πολυτελές κτίριο πωλήθηκε.

Στο οικόπεδο της βίλας οικοδομήθηκε το 2004-05 ένα πολυτελές τετραώροφο κτίριο, για το οποίο η δικαιοσύνη έχει διατάξει να διεξαχθεί έρευνα για έκδοση παράνομης κατασκευαστικής άδειας από τον γνωστό για την εμπλοκή του σε υποθέσεις διαφθοράς, αποθανόντα πλέον, δήμαρχο της Μαρμπέγια Χεσούς Χιλ ι Χιλ.

Η υπό δικαστική έρευνα έχει ονομασθεί «Επιχείρηση Χρυσοδάκτυλος

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X