Έρχονται βροχές το Σαββατοκύριακο

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπείρου, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 20 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Πέμπτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή

Καιρός: στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα και στα ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο – Κυριακή

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Δευτέρα

Καιρός: γενικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα κεντρικά και τα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικά άρθρα