Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πως να θυμάστε τα passwords
Τι ζητά από εμάς η τεχνολογία; Καλό γούστο (για να επιλέξουμε τη συσκευή που μας ταιριάζει), λίγα ή πολλά χρήματα (για να την αγοράσουμε) και... δυνατή μνήμη! Το τελευταίο προαπαιτούμενο είναι αυτό που, δυστυχώς, θα μας συνοδεύει καθ όλη τη διάρκεια του τεχνολογικού μας βίου και συνοψίζεται στον αριθμό 24. Τόσοι είναι, κατά μέσο όρο, οι κωδικοί πρόσβασης που πρέπει να θυμάται ένας κοινός θνητός αν θέλει να παραμείνει συνδεδεμένος με τον 21ο αιώνα.ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμαΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Πως να θυμάστε τα passwords

Τι ζητά από εμάς η τεχνολογία; Καλό γούστο (για να επιλέξουμε τη συσκευή που μας ταιριάζει), λίγα ή πολλά χρήματα (για να την αγοράσουμε) και… δυνατή μνήμη! Το τελευταίο προαπαιτούμενο είναι αυτό που, δυστυχώς, θα μας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του τεχνολογικού μας βίου και συνοψίζεται στον αριθμό 24. Τόσοι είναι, κατά μέσο όρο, οι κωδικοί πρόσβασης που πρέπει να θυμάται ένας κοινός θνητός αν θέλει να παραμείνει συνδεδεμένος με τον 21ο αιώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X