Γ. Παπανδρέου: Πρωθυπουργός και ΝΔ να διδαχθούν από τους Αντετοκούνμπο

Η στάση των αδελφών Αντετοκούνμπο, που ανέμιζαν την ελληνική σημαία στη διάρκεια της εκδήλωσης για την επιλογή των νέων παικτών του ΝΒΑ, πρέπει να αποτελέσει δίδαγμα για τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ που όχι μόνο δεν στήριξαν, ως αντιπολίτευση, το νόμο για την ιθαγένεια που ψήφισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αργότερα, ως κυβέρνηση, ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αλλάξουν την ουσία του νόμου. Αυτά τονίζονται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Σαμαράς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ειδικότερα:

“Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον νεαρό Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες επιλέχθηκε στο νούμερο 15 της διαλογής παικτών του ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Πέρα από τους συμβολισμούς όμως, οι κινήσεις αυτές απαιτούν και ουσιαστικό περιεχόμενο.

Και αυτό, ο Πρωθυπουργός και το κόμμα της ΝΔ, θα έπρεπε να το έχουν δείξει στηρίζοντας τον προοδευτικό νόμο 3838 της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την απόδοση της Ιθαγένειας.

Αντ

Σχετικά άρθρα