Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γ.Άσμουσεν: Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα
Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα ώστε να εξασφαλίσει θετική αξιολόγηση εκ μέρους της τρόικας, δήλωσε το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γιοργκ Άσμουσεν, στη διάρκεια δηλώσεών του σε γερμανική εφημερίδα. Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε αναφορές σε περαιτέρω μείωση του χρέους ως μη εποικοδομητικές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο."Οι επαναλαμβανόμενες συζητήσεις σχετικά με την απομείωση του χρέους δεν βοηθούν καθώς αποπροσανατολίζουν από τις απαραίτητες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες", σημειώνει σε σχόλιο που δημοσιεύει σήμερα η Die Welt."Παρά την πρόοδο (που έχει επιτευχθεί) υπάρχουν ακόμη ορισμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ολοκληρωθεί θετικά η αξιολόγηση", πρόσθεσε.

Γ.Άσμουσεν: Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα

Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα ώστε να εξασφαλίσει θετική αξιολόγηση εκ μέρους της τρόικας, δήλωσε το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γιοργκ Άσμουσεν, στη διάρκεια δηλώσεών του σε γερμανική εφημερίδα. Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε αναφορές σε περαιτέρω μείωση του χρέους ως μη εποικοδομητικές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Οι επαναλαμβανόμενες συζητήσεις σχετικά με την απομείωση του χρέους δεν βοηθούν καθώς αποπροσανατολίζουν από τις απαραίτητες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες", σημειώνει σε σχόλιο που δημοσιεύει σήμερα η Die Welt.

"Παρά την πρόοδο (που έχει επιτευχθεί) υπάρχουν ακόμη ορισμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ολοκληρωθεί θετικά η αξιολόγηση", πρόσθεσε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X