Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Περιπετειώδης πτήση για τον Εβο Μοράλες
Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες θα επιστρέψει σύντομα στη χώρα του ύστερα από τη στάση που υποχρεώθηκε να κάνει το αεροσκάφος που τον μετέφερε στη Βιέννη, δήλωσε σήμερα ο αυστριακός πρόεδρος Χάιντς Φίσερ.Χθες το βράδυ, η Γαλλία και η Πορτογαλία απαγόρευσαν προσωρινά την διέλευση από τον εναέριο χώρο τους στο αεροσκάφος του Μοράλες, το οποίο προερχόταν από την Μόσχα, εξαιτίας της ανησυχίας ότι σε αυτό ενδεχομένως να επέβαινε ο Έντουαρντ Σνόουντεν, πρώην σύμβουλος της Αμερικανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA).Βολιβιανοί και αυστριακοί αξιωματούχοι διέψευσαν την πληροφορία αυτή. "Από την ενημέρωση που έχω, η διαδρομή της πτήσης είναι η συνηθισμένη. Ο εναέριος χώρος της Ισπανίας είναι επίσης ανοιχτός για αυτόν. (Ο Μοράλες) θα ξεκινήσει εκ νέου το ταξίδι για την επιστροφή του σύντομα", είπε ο Φίσερ στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της Βιέννης.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Περιπετειώδης πτήση για τον Εβο Μοράλες

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες θα επιστρέψει σύντομα στη χώρα του ύστερα από τη στάση που υποχρεώθηκε να κάνει το αεροσκάφος που τον μετέφερε στη Βιέννη, δήλωσε σήμερα ο αυστριακός πρόεδρος Χάιντς Φίσερ.

Χθες το βράδυ, η Γαλλία και η Πορτογαλία απαγόρευσαν προσωρινά την διέλευση από τον εναέριο χώρο τους στο αεροσκάφος του Μοράλες, το οποίο προερχόταν από την Μόσχα, εξαιτίας της ανησυχίας ότι σε αυτό ενδεχομένως να επέβαινε ο Έντουαρντ Σνόουντεν, πρώην σύμβουλος της Αμερικανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA).

Βολιβιανοί και αυστριακοί αξιωματούχοι διέψευσαν την πληροφορία αυτή. «Από την ενημέρωση που έχω, η διαδρομή της πτήσης είναι η συνηθισμένη. Ο εναέριος χώρος της Ισπανίας είναι επίσης ανοιχτός για αυτόν. (Ο Μοράλες) θα ξεκινήσει εκ νέου το ταξίδι για την επιστροφή του σύντομα», είπε ο Φίσερ στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της Βιέννης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X