Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ξεμαλλιάσματα στην πασαρέλα
Με πικρία δέχθηκε την ανακοίνωση της νικήτριας του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Gay San Juan 2013 κι αντί να ξεσπάσει στους κριτές έδειξε την άποψή του για το αποτέλεσμα στον εστεμμένο!Ο αναπληρωτής Miss Gay στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη Χιλή, μόλις έγινε η ανακήρυξη του νικητή που τον άφηνε στη δεύτερη θέση, δεν άντεξε. Ανέβηκε στην πασαρέλα κι άρπαξε από το μαλλί - συγγνώμη από την περούκα ήθελα να πω - τον νικητή και άρχισε ένας καυγάς... τρικούβερτος.Τι 12ποντο έφυγε στον αέρα και τι περούκα δεν λέγεται. Μάλιστα, το κοινό έμεινε εμβρόντητο από το περιστατικό που για αρκετή ώρα δεν κατάλαβε τι συνέβαινε, όπως και οι άνδρες της ασφαλείας που καθυστέρησαν να επέμβουν κι άφησαν τις ντίβες drag queen να τα "λένε" με γροθιές και κλωτσιές.Σύμφωνα με τους όρους του youtube το video μπορεί να περιέχει ακατάλληλο υλικό για κάποιους χρήστεςΠΗΓΗ: NEW YORK DAILY NEWS

Ξεμαλλιάσματα στην πασαρέλα

Με πικρία δέχθηκε την ανακοίνωση της νικήτριας του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Gay San Juan 2013 κι αντί να ξεσπάσει στους κριτές έδειξε την άποψή του για το αποτέλεσμα στον εστεμμένο!

Ο αναπληρωτής Miss Gay στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη Χιλή, μόλις έγινε η ανακήρυξη του νικητή που τον άφηνε στη δεύτερη θέση, δεν άντεξε. Ανέβηκε στην πασαρέλα κι άρπαξε από το μαλλί – συγγνώμη από την περούκα ήθελα να πω – τον νικητή και άρχισε ένας καυγάς… τρικούβερτος.

Τι 12ποντο έφυγε στον αέρα και τι περούκα δεν λέγεται. Μάλιστα, το κοινό έμεινε εμβρόντητο από το περιστατικό που για αρκετή ώρα δεν κατάλαβε τι συνέβαινε, όπως και οι άνδρες της ασφαλείας που καθυστέρησαν να επέμβουν κι άφησαν τις ντίβες drag queen να τα "λένε" με γροθιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με τους όρους του youtube το video μπορεί να περιέχει ακατάλληλο υλικό για κάποιους χρήστες

ΠΗΓΗ: NEW YORK DAILY NEWS

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X