Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Η κατάσταση την Πορτογαλία είναι ανησυχητική»
Ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε σήμερα ότι περιμένει πως η κατάσταση στην Πορτογαλία θα σταθεροποιηθεί και πως η χώρα θα παραμείνει προσηλωμένη στους όρους της διάσωσής της. "Η κατάσταση την Πορτογαλία είναι ανησυχητική", δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ σε μια επιτροπή του ολλανδικού κοινοβουλίου όταν ερωτήθηκε για τις τελευταίες κρίσεις στην ευρωζώνη. "Υποθέτω πως η πολιτική κατάσταση στην Πορτογαλία θα σταθεροποιηθεί και πως η Πορτογαλία θα παραμείνει προσηλωμένη στις υποχρεώσεις της που αποτελούν μέρος αυτού του προγράμματος", πρόσθεσε ο επικεφαλής του Eurogroup. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Η κατάσταση την Πορτογαλία είναι ανησυχητική»

Ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε σήμερα ότι περιμένει πως η κατάσταση στην Πορτογαλία θα σταθεροποιηθεί και πως η χώρα θα παραμείνει προσηλωμένη στους όρους της διάσωσής της.

«Η κατάσταση την Πορτογαλία είναι ανησυχητική», δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ σε μια επιτροπή του ολλανδικού κοινοβουλίου όταν ερωτήθηκε για τις τελευταίες κρίσεις στην ευρωζώνη.

«Υποθέτω πως η πολιτική κατάσταση στην Πορτογαλία θα σταθεροποιηθεί και πως η Πορτογαλία θα παραμείνει προσηλωμένη στις υποχρεώσεις της που αποτελούν μέρος αυτού του προγράμματος», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Eurogroup.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X