Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ Ο ΠΑΟΚ
Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν είναι σύμφωνες με το στόχο που έχε ορίσει το αφεντικό. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να το πει ο Σαββίδης ότι η ομάδα ξεκινάει να κτυπήσει πρωτάθλημα. Μπορεί να συμβεί αυτό; Κανείς δεν ξέρει.Όποιος τολμήσει να κάνει προβλέψεις κινδυνεύει να γελοιοποιηθεί. Κάνεις κριτική για κάτι που υπάρχει, που τρέχει. Απαγορεύονται οι εκτιμήσεις πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.Εκείνο που δικαιούται κάποιος να αναφέρει είναι πως οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ θα τον βολέψουν αμυντικά, δεν του αλλάζουν το αγωνιστικό πρόσωπο. Κι αυτό χωρίς  να είναι βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ή, όχι μέσα στο στόχο του, ακόμα κι αν τελικά γίνει ή, όχι περισσότερο ανταγωνιστικός σε σύγκριση με την περασμένη σαιζόν. Συγκεκριμένα.Η επιστροφή Γκαρσία δεν είναι ενίσχυση. Μην τρελλαθούμε. Πολύτιμος, χρησιμότατος οΟυρουγουανός, όμως για κάποιες «στιγμές» της σαιζόν, ειδικών περιπτώσεων. Έμπειρος ο Τζιόλης, όχι κάτι το ξεχωριστό, όχι αυτός στον οποίο θα στηριχθεί ο σκελετός της ομάδας, το μαντρόσκυλο που θα τρομάζει τον αντίπαλο. Στο φινάλε δεν είναι ο παίκτης που πάση θυσία θα τον ήθελε στο ρόστερ της μια άλλη ομάδα κορυφής.Σκόνδρας. Χρειαζόταν ένα δεξί μπακ διότι δεν πείθουν οι πιτσιρικάδες Κωνσταντινίδης,Αποστολίδης και ο Ετό γέρασε, ποδοσφαιρικά, όχι απαραίτητα ηλικιακά.Αδύνατον να αντέξει 40-50 παιχνίδια ο άλλος Βραζιλιάνος, ο αριστερός μπακ, ο Λίνο, που για να του πάρεις όσα θέλει ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί ειδική διαχείριση από τον Στέφενς. Κενό στο πόστο του.Σέντερ-μπακ ο Λόπεθ, κάποιος Βίτωρ, και πάει και για έναν Φερνάντεθ. Μεταγραφές όχι εντυπωσιακές, όμως πιθανόν επιλεγμένες στο μικροσκόπιο.πηγη apodytiriakias.gr

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ Ο ΠΑΟΚ

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν είναι σύμφωνες με το στόχο που έχε ορίσει το αφεντικό. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να το πει ο Σαββίδης ότι η ομάδα ξεκινάει να κτυπήσει πρωτάθλημα. Μπορεί να συμβεί αυτό; Κανείς δεν ξέρει.

Όποιος τολμήσει να κάνει προβλέψεις κινδυνεύει να γελοιοποιηθεί. Κάνεις κριτική για κάτι που υπάρχει, που τρέχει. Απαγορεύονται οι εκτιμήσεις πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Εκείνο που δικαιούται κάποιος να αναφέρει είναι πως οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ θα τον βολέψουν αμυντικά, δεν του αλλάζουν το αγωνιστικό πρόσωπο. Κι αυτό χωρίς  να είναι βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ή, όχι μέσα στο στόχο του, ακόμα κι αν τελικά γίνει ή, όχι περισσότερο ανταγωνιστικός σε σύγκριση με την περασμένη σαιζόν. Συγκεκριμένα.

Η επιστροφή Γκαρσία δεν είναι ενίσχυση. Μην τρελλαθούμε. Πολύτιμος, χρησιμότατος οΟυρουγουανός, όμως για κάποιες «στιγμές» της σαιζόν, ειδικών περιπτώσεων.
Έμπειρος ο Τζιόλης, όχι κάτι το ξεχωριστό, όχι αυτός στον οποίο θα στηριχθεί ο σκελετός της ομάδας, το μαντρόσκυλο που θα τρομάζει τον αντίπαλο. Στο φινάλε δεν είναι ο παίκτης που πάση θυσία θα τον ήθελε στο ρόστερ της μια άλλη ομάδα κορυφής.

Σκόνδρας. Χρειαζόταν ένα δεξί μπακ διότι δεν πείθουν οι πιτσιρικάδες Κωνσταντινίδης,Αποστολίδης και ο Ετό γέρασε, ποδοσφαιρικά, όχι απαραίτητα ηλικιακά.

Αδύνατον να αντέξει 40-50 παιχνίδια ο άλλος Βραζιλιάνος, ο αριστερός μπακ, ο Λίνο, που για να του πάρεις όσα θέλει ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί ειδική διαχείριση από τον Στέφενς. Κενό στο πόστο του.

Σέντερ-μπακ ο Λόπεθ, κάποιος Βίτωρ, και πάει και για έναν Φερνάντεθ. Μεταγραφές όχι εντυπωσιακές, όμως πιθανόν επιλεγμένες στο μικροσκόπιο.

 

πηγη apodytiriakias.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X