Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Φυσικό έλαιο για "γεμάτα" φρύδια
Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις για να επαναφέρεις τα φρύδια σου σε φόρμα, είναι να τα αφήσεις να παχύνουν χωρίς να τα πειράξεις. Βοήθησέ τα ακόμη πιο πολύ με το καστορέλαιο. Πρόκειται για ένα φυτικό έλαιο, που παλιά το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν δερματικές νόσους, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και κρέμες για την "τόνωση" της τριχοφυΐας. Παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός και είναι πλούσιο σε βιταμίνη. Τα παραπάνω το καθιστούν θαυματουργό όσον αφορά την επανόρθωση και περιποίηση των ταλαιπωρημένων φρυδιών. Μπορείς να το αγοράσεις από ένα φαρμακείο σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και να το εφαρμόσεις, όπως θα σου δείξουμε παρακάτω, καθημερινά στα φρύδια σου. Αφαίρεσε κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό σου και σκούπισε το με μια πετσέτα. Βούτηξε μια μπατονέτα στο μπουκαλάκι με το καστορέλαιο και πέρασε με αυτήν τα φρύδια σου. Άφησε όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί καθάρισε την περιοχή με ντεμακιγιάζ ματιών. Πλύνε τα φρύδια με ζεστό νερό κι αμέσως μετά με κρύο. ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Φυσικό έλαιο για "γεμάτα" φρύδια

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις για να επαναφέρεις τα φρύδια σου σε φόρμα, είναι να τα αφήσεις να παχύνουν χωρίς να τα πειράξεις. Βοήθησέ τα ακόμη πιο πολύ με το καστορέλαιο.

Πρόκειται για ένα φυτικό έλαιο, που παλιά το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν δερματικές νόσους, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και κρέμες για την «τόνωση» της τριχοφυΐας. Παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός και είναι πλούσιο σε βιταμίνη.

Τα παραπάνω το καθιστούν θαυματουργό όσον αφορά την επανόρθωση και περιποίηση των ταλαιπωρημένων φρυδιών. Μπορείς να το αγοράσεις από ένα φαρμακείο σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και να το εφαρμόσεις, όπως θα σου δείξουμε παρακάτω, καθημερινά στα φρύδια σου.

• Αφαίρεσε κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό σου και σκούπισε το με μια πετσέτα.

• Βούτηξε μια μπατονέτα στο μπουκαλάκι με το καστορέλαιο και πέρασε με αυτήν τα φρύδια σου.

• Άφησε όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί καθάρισε την περιοχή με ντεμακιγιάζ ματιών.

• Πλύνε τα φρύδια με ζεστό νερό κι αμέσως μετά με κρύο.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X