Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης με μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τα φλέγοντα θέματα της Δικαιοσύνης ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, με αντιπροσώπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής των οποίων ήταν ο βουλευτής Τάσος Κουράκης.Κατά την επίμαχη συνάντηση τέθηκαν στο τραπέζι, μεταξύ των άλλων, οι πρωτοβουλίες του υπουργείου Δικαιοσύνης για την επίσπευση απονομής της δικαιοσύνης, η κατάσταση στον χώρο των φυλακών, ο νέος Σωφρονιστικός Κώδικας, κ.λπ.Εξάλλου, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα του προφυλακισμένου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Κώστα Σακκά, για τον οποίο ο κ. Αθανασίου τόνισε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα επιδείξει τη δέουσα προσοχή, όπως πράττει σε παρόμοιες υποθέσεις.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης με μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Τα φλέγοντα θέματα της Δικαιοσύνης ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, με αντιπροσώπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής των οποίων ήταν ο βουλευτής Τάσος Κουράκης.

Κατά την επίμαχη συνάντηση τέθηκαν στο τραπέζι, μεταξύ των άλλων, οι πρωτοβουλίες του υπουργείου Δικαιοσύνης για την επίσπευση απονομής της δικαιοσύνης, η κατάσταση στον χώρο των φυλακών, ο νέος Σωφρονιστικός Κώδικας, κ.λπ.

Εξάλλου, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα του προφυλακισμένου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Κώστα Σακκά, για τον οποίο ο κ. Αθανασίου τόνισε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα επιδείξει τη δέουσα προσοχή, όπως πράττει σε παρόμοιες υποθέσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X