Δεύτερη ερωτική απόδραση για το ζεύγος

Δεν κρύβουν πλέον τον έρωτα τους Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου, που μπορεί στην αρχή να έπαιζαν κρυφτούλι, αλλά πλέον παραδέχονται πως είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

Μετά την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη Μύκονο, το ζευγάρι έκανε και δεύτερη ερωτική εξόρμηση στο Νησί των Ανέμων, όπου και έκατσε για κάνα τριήμερο περίπου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό Hello, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο νεαρός ποδοσφαιριστής, όχι μόνο δεν κρύβονταν τη δεύτερη φορά, αλλά ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι δυο τους, άλλοτε παρέα με φίλους και άλλοτε μόνοι, απόλαυσαν χαλαρές στιγμές στις παραλίες και τα σοκάκια του νησιού, όπου ήταν… αχώριστοι.

Δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλον, με την τραγουδίστρια να απολαμβάνει τις αγκαλιές και τα χάδια του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν δίστασε σε συνέντευξη του να παραδεχτεί, πως είναι ερωτευμένος μαζί της.

Το ζευγάρι, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορεί τον κοινό ελεύθερο χρόνο του, μιας και σε λίγο καιρό από τώρα, η απόσταση θα τους χωρίσει, αφού ο Σάββας Γκέντσογλου, θα πάει Ιταλία ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα της Λιβόρνο.

Σχετικά άρθρα