Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι
Ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι 158 λίτρων αργού πετρελαίου άμεσης παράδοσης στο τέλος των χθεσινών συναλλαγών στη Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά έπειτα από περίπου ένα χρόνο, εν μέσω της πτώσης των γενικών δεικτών στα διεθνή χρηματιστήρια και της πολιτικής έντασης στην Αίγυπτο, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. Στον δείκτη NYMEX η τελική τιμή ανήλθε σε 101,24 δολάρια το βαρέλι για την παράδοση εντός του Αυγούστου, τιμή η οποία είναι η υψηλότερη που καταγράφεται στην κατηγορία αυτή συναλλαγών μετά την 3η Μαΐου 2012. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι

Ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι 158 λίτρων αργού πετρελαίου άμεσης παράδοσης στο τέλος των χθεσινών συναλλαγών στη Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά έπειτα από περίπου ένα χρόνο, εν μέσω της πτώσης των γενικών δεικτών στα διεθνή χρηματιστήρια και της πολιτικής έντασης στην Αίγυπτο, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Στον δείκτη NYMEX η τελική τιμή ανήλθε σε 101,24 δολάρια το βαρέλι για την παράδοση εντός του Αυγούστου, τιμή η οποία είναι η υψηλότερη που καταγράφεται στην κατηγορία αυτή συναλλαγών μετά την 3η Μαΐου 2012.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X