Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ελεγχόμενη εισροή υδάτων ανέφερε το πλήρωμα του cathrin
Ελεγχόμενη εισροή υδάτων, υπάρχει στο ένα από τα δύο φορτηγά πλοία που συγκρούστηκαν επτά ναυτικά μίλια ν/δ της 'Άνδρου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ στην περιοχή ο καιρός ήταν καλός.Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο cathrin με σημαία Μάλτας, ενώ τα 23 άτομα πλήρωμα, εκ των οποίων ένας Έλληνας, ανέφεραν στο Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης, ελεγχόμενη εισροή υδάτων από τρύπα που προκλήθηκε μετά τη σύγκρουση.Ήδη 17 άτομα από το πλήρωμά του, έχουν επιβιβαστεί σε σωσίβια λέμβο, ενώ τα υπόλοιπα 6 παραμένουν πάνω στο πλοίο. Το φορτηγό πλοίο cathrin είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Νοβοροσσίσκ της Μαύρης Θάλασσας προς την Ιταλία, φορτωμένο με σίδηρο.Το άλλο πλοίο ονομάζεται BARU SATU με σημαία Παναμά. Είναι έμφορτο με ζάχαρη και 17 μέλη πλήρωμα, εκ των οποίων ένας Έλληνας τεχνικός.Είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό τη Βουλγαρία. Και τα δύο πλοία, όπως έγινε γνωστό, ήταν ελληνικών συμφερόντων.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελεγχόμενη εισροή υδάτων ανέφερε το πλήρωμα του cathrin

Ελεγχόμενη εισροή υδάτων, υπάρχει στο ένα από τα δύο φορτηγά πλοία που συγκρούστηκαν επτά ναυτικά μίλια ν/δ της ‘Άνδρου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ στην περιοχή ο καιρός ήταν καλός.

Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο cathrin με σημαία Μάλτας, ενώ τα 23 άτομα πλήρωμα, εκ των οποίων ένας Έλληνας, ανέφεραν στο Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης, ελεγχόμενη εισροή υδάτων από τρύπα που προκλήθηκε μετά τη σύγκρουση.

Ήδη 17 άτομα από το πλήρωμά του, έχουν επιβιβαστεί σε σωσίβια λέμβο, ενώ τα υπόλοιπα 6 παραμένουν πάνω στο πλοίο. Το φορτηγό πλοίο cathrin είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Νοβοροσσίσκ της Μαύρης Θάλασσας προς την Ιταλία, φορτωμένο με σίδηρο.

Το άλλο πλοίο ονομάζεται BARU SATU με σημαία Παναμά. Είναι έμφορτο με ζάχαρη και 17 μέλη πλήρωμα, εκ των οποίων ένας Έλληνας τεχνικός.

Είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό τη Βουλγαρία. Και τα δύο πλοία, όπως έγινε γνωστό, ήταν ελληνικών συμφερόντων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X