Έρχεται το "Βαθύ Λαρύγγι"

Στις 9 Αυγούστου αναμένεται η πρεμιέρα για το πολυσυζητημένο “Bαθύ Λαρύγγι” όπου η Amanda Seyfried δίνει την ερμηνεία της ζωής της κι επαναφέρει στη ζωή τη διασημότερη πορνοστάρ όλων των εποχών Linda Lovelace, η οποία έγινε σύμβολο σεξουαλικής επανάστασης, ενώ στήριξε τις φεμινίστριες στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Ο Peter Sarsgaard υποδύεται τον δεσποτικό σύζυγο της Linda, ο οποίος μετατράπηκε σε νταβατζής της. Aγνώριστη η Sharοn Stone στον ρόλο της μητέρας της πορνοστάρ. Τον James Franco θα τον δούμε σε ρόλο Hugh Hefner, που συστήνεται στη νεαρή πορνοστάρ στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας ως “Hef please!”. Η Amanda Seyfried δέχθηκε τον ρόλο όταν οι Olivia Wilde, Lindsay Lohan και Kate Hudson τον απέρριψαν.

“Θα είναι πολύ σκληρό αλλά και μερικές φορές τρομακτικό αυτό που θα δείτε!” προειδοποιεί η νεαρή πρωταγωνίστρια που έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές για τη δουλειά της στη συγκεκριμένη ταινία. Και ποιος δεν συμπρωταγωνιστεί στο “Βαθύ Λαρύγγι”, που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις: Chris Noth, Bobby Cannavale, Adam Brody, Hank Azaria, Wes Bentley, Juno Temple και Chloe Sevigny.

Σχετικά άρθρα