Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μάστιγα οι πυρκαγιές σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας
Σαν να μην έφταναν οι δασικές πυρκαγιές που ρημάζουν κάθε καλοκαίρι τα δάση της χώρας μας, εστίες φωτιάς ξεπηδούν ακόμα και σε διαζώματα και νησίδες σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας και άλλων περιοχών του Λεκανοπεδίου. Με βάση στοιχεία που έχουν συλλέξει εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας δήμων, έχουν ξεσπάσει 25 πυρκαγιές σε διαζώματα κυρίως στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, την Ποσειδώνος, τη λεωφόρο Αθηνών, τη λεωφόρο Σχιστού και την Κηφισού. Κύρια αιτία είναι η έλλειψη συντήρησης των νησίδων και των διαζωμάτων που καλύπτονται από ξερά χόρτα και σκουπίδια. Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι σε νησίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος. ΠΗΓΗ: econews.gr

Μάστιγα οι πυρκαγιές σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας

Σαν να μην έφταναν οι δασικές πυρκαγιές που ρημάζουν κάθε καλοκαίρι τα δάση της χώρας μας, εστίες φωτιάς ξεπηδούν ακόμα και σε διαζώματα και νησίδες σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας και άλλων περιοχών του Λεκανοπεδίου.

Με βάση στοιχεία που έχουν συλλέξει εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας δήμων, έχουν ξεσπάσει 25 πυρκαγιές σε διαζώματα κυρίως στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, την Ποσειδώνος, τη λεωφόρο Αθηνών, τη λεωφόρο Σχιστού και την Κηφισού.

Κύρια αιτία είναι η έλλειψη συντήρησης των νησίδων και των διαζωμάτων που καλύπτονται από ξερά χόρτα και σκουπίδια.

Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι σε νησίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

ΠΗΓΗ: econews.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X