Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Πυρά» ΚΚΕ κατά κυβέρνησης
To σχόλιο του ΚΚΕ για τις συζητήσεις κυβέρνησης τρόικας: Κυβέρνηση και τρόικα συνομιλούν και σχεδιάζουν πώς θα υλοποιήσουν αυτό που ήδη έχουν αποφασίσει, τις απολύσεις με ή χωρίς διαθεσιμότητα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Σειρά έχουν απ ότι φαίνεται τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, παρά το γεγονός ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην αμυντική θωράκιση της χώρας. Μαζί με τις απολύσεις στοχεύουν στη δημιουργία ενός ακόμη πιο αντιλαϊκού κρατικού μηχανισμού που θα εξυπηρετεί την κερδοφορία των μονοπωλίων. Οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να μην πέσουν στην παγίδα διαχωρισμού τους, να δυναμώσουν την πάλη τους για να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές προς όφελος τους. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Πυρά» ΚΚΕ κατά κυβέρνησης

To σχόλιο του ΚΚΕ για τις συζητήσεις κυβέρνησης – τρόικας:

Κυβέρνηση και τρόικα συνομιλούν και σχεδιάζουν πώς θα υλοποιήσουν αυτό που ήδη έχουν αποφασίσει, τις απολύσεις – με ή χωρίς διαθεσιμότητα – χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Σειρά έχουν απ’ ότι φαίνεται τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, παρά το γεγονός ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην αμυντική θωράκιση της χώρας. Μαζί με τις απολύσεις στοχεύουν στη δημιουργία ενός ακόμη πιο αντιλαϊκού κρατικού μηχανισμού που θα εξυπηρετεί την κερδοφορία των μονοπωλίων.

Οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να μην πέσουν στην παγίδα διαχωρισμού τους, να δυναμώσουν την πάλη τους για να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές προς όφελος τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X