Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Άτυπη συνάντηση του αντιπροέδρου του ΣτΕ με την ΠΟΣΠΕΡΤ
Ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Σωτ. Ρίζος, έπειτα από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, συναντήθηκε άτυπα σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παν. Καλφαγιάννη, και τους δυο δικηγόρους της για το ζήτημα της μη εκπομπής προγράμματος από τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Χθες, η ΠΟΣΠΕΡΤ είχε καταθέσει στον κ. Ρίζο υπόμνημα με το οποίο ζητούσε από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, και τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Σίμο Κεδίκογλου, να συμμορφωθούν προς την απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, που διατάσσει την άμεση επαναλειτουργία του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Υπενθυμίζεται ότι το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο στις 20 Ιουνίου 2013 αποφάσισε την αναστολή της κοινής υπουργικής απόφασης, με την οποία διακόπηκε η λειτουργία της ΕΡΤ ΑΕ και παράλληλα διέταξε "στο συντομότερο δυνατό χρόνο

Άτυπη συνάντηση του αντιπροέδρου του ΣτΕ με την ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Σωτ. Ρίζος, έπειτα από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, συναντήθηκε άτυπα σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Παν. Καλφαγιάννη, και τους δυο δικηγόρους της για το ζήτημα της μη εκπομπής προγράμματος από τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Χθες, η ΠΟΣΠΕΡΤ είχε καταθέσει στον κ. Ρίζο υπόμνημα με το οποίο ζητούσε από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, και τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, Σίμο Κεδίκογλου, να συμμορφωθούν προς την απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, που διατάσσει την άμεση επαναλειτουργία του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Υπενθυμίζεται ότι το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο στις 20 Ιουνίου 2013 αποφάσισε την αναστολή της κοινής υπουργικής απόφασης, με την οποία διακόπηκε η λειτουργία της ΕΡΤ ΑΕ και παράλληλα διέταξε «στο συντομότερο δυνατό χρόνο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X