Κάτι λέει ο αποκλεισμός Aποστολόπουλου

Τι δεν έχετε καταλάβει; Ο Αποστολόπουλος ανανέωσε πριν από έξι μήνες, πήρε νέο συμβόλαιο (ζωή να έχει και να διαπρέψει) και έρχεται αυτός ο άσχετος ο Στέφενς, ένας τυχάρπαστος του ποδοσφαίρου και τον πετάει έξω από την αποστολή της Αυστρίας.

 

 

Τι δεν γίνεται επαρκώς κατανοητό; Κάποιοι εκτίμησαν ότι ο ποδοσφαιριστής (προφανώς δεν έχουμε τίποτε με τον άνθρωπο) θα πρέπει να παίξει στον ΠΑΟΚ για τρία ακόμη χρόνια και κάποιος άλλος, που μόλις τον είδε μέσα από δύο κασέτες και πέντε προπονήσεις, ένας Στέφενς από την Ολλανδία, τον στέλνει σπίτι του.

 

 

Οι «κάποιοι» εξακολουθούν να επιλέγουν για τον ΠΑΟΚ τους ποδοσφαιριστές που θα φτιάξουν την ομάδα των… πέντε ηπείρων και επτά θαλασσών. Θα φτιάξουν ομάδα που θα πάρει πρωτάθλημα και θα σταδιοδρομήσει στην Ευρώπη.

 

 

Μάλλον κάτι γνωρίζουν παραπάνω που δεν γνωρίζουμε εμείς και επίσης, για το ίδιο θέμα -όπως αποδεικνύεται- έχει αντίθετη άποψη ο Στέφενς.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Αποστολόπουλος δεν στοιχίζει δα και καμιά περιουσία στην ομάδα. Το ποσό είναι περίπου στα 60 χιλιάρικα. Αλλά στις εποχές που βρισκόμαστε και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει σπουδαίες συμφωνίες, τα 60 είναι αρκετά χρήματα.

 

 

Από την άλλη, βέβαια, δεν αποκλείεται ο Στέφενς να κάνει λάθος. Αλλά νομίζω ότι ο αποκλεισμός του Αποστολόπουλου δεν θα δημιουργήσει δα τόσο μεγάλο κενό, ούτε ο ΠΑΟΚ θα χάσει το πρωτάθλημα. Για να είμαστε ρεαλιστές, δεν πρόκειται να το κερδίσει παίζοντας με τον Αποστολόπουλο. Εκτός κι αν μεταμορφωθεί σε… Ρομπέρτο Κάρλος.

 

 

Η εIδηση λοιπόν του αποκλεισμού του Αποστολόπουλου, βασικού για τον ΠΑΟΚ της περασμένης περιόδου, γίνεται αφορμή για προβληματισμό.

 

 

Ουσιαστικά δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ποιος φέρνει τους ποδοσφαιριστές, αν είναι οι γιοι του Στέφενς κι αν ο Τσιστιακόφ έχει έναν κολλητό μάνατζερ που ήρθε να αντικαταστήσει τον κολλητό μάνατζερ, ο οποίος δούλεψε με τον Δώνη.

 

 

Εκείνο που ενδιαφέρει είναι οι επιλογές και αν τελικά θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα αλλάξουν την αγωνιστική φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ, θα προσθέσουν σε ποιότητα και θα τον βοηθήσουν να αλλάξει επίπεδο. Μέχρι τώρα δεν έχει καταγραφεί κάτι τέτοιο. Βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο εκκίνησης όπως πέρυσι, όταν οι μεταγραφές έγιναν με το μπάτζετ του Βρύζα. Με τον Βιβιάν και τον Κουμάλο.

 

ΠΗΓΗ sportday.gr

Σχετικά άρθρα