Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τι είπε για τον Αθανασίου και το αλκοόλ!
Ο Πάνος Μουζουράκης με αποκαλυπτική διάθεση μιλάει για το Μάριο Αθανασίου, το αλκοόλ και τις κρίσεις πανικού.Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο Fthis tv ο Πάνος Μουζουράκης και με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον διακρίνει αποκάλυψε την πραγματική του σχέση με τον Μάριο Αθανασίου:"Με το Μάριο έχουμε την πιο ουσιαστική σχέση. Κάνουμε βαθιές συζητήσεις", αποδεικνύοντας ότι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Σολωμού και ο νυν δεν έχουν απολύτως τίποτα να χωρίσουν, αντιθέτως διατηρούν μια πολυ καλή σχέση, παίζουν στην ίδια παράσταση και μένουν στη διπλανή πόρτα.Με αφορμή τον τίτλο "Hangover", της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί ρωτήθηκε αν έχει βιώσει ποτέ Hangover κι εκείνος δήλωσε:"Μερικές φορές νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει ποτέ από το Hangover" ενώ αποκαλύπτει ότι "Η μη αποδοχή του κόσμου ήταν αυτή που με έσπρωξε στο αλκοόλ". Επίσης παραδέχτηκε, ότι έχει περάσει φάση με κρίσεις πανικού και όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στη χώρα μας απάντησε εκπλήσσοντας:"Οι Έλληνες είμαστε σαν το ταμπόν. Είμαστε στο ωραιότερο σημείο του κόσμου, τη χειρότερη περίοδο".

Τι είπε για τον Αθανασίου και το αλκοόλ!

Ο Πάνος Μουζουράκης με αποκαλυπτική διάθεση μιλάει για το Μάριο Αθανασίου, το αλκοόλ και τις κρίσεις πανικού.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο Fthis tv ο Πάνος Μουζουράκης και με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον διακρίνει αποκάλυψε την πραγματική του σχέση με τον Μάριο Αθανασίου:"Με το Μάριο έχουμε την πιο ουσιαστική σχέση. Κάνουμε βαθιές συζητήσεις", αποδεικνύοντας ότι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Σολωμού και ο νυν δεν έχουν απολύτως τίποτα να χωρίσουν, αντιθέτως διατηρούν μια πολυ καλή σχέση, παίζουν στην ίδια παράσταση και μένουν στη διπλανή πόρτα.

Με αφορμή τον τίτλο "Hangover", της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί ρωτήθηκε αν έχει βιώσει ποτέ Hangover κι εκείνος δήλωσε:"Μερικές φορές νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει ποτέ από το Hangover" ενώ αποκαλύπτει ότι "Η μη αποδοχή του κόσμου ήταν αυτή που με έσπρωξε στο αλκοόλ". Επίσης παραδέχτηκε, ότι έχει περάσει φάση με κρίσεις πανικού και όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στη χώρα μας απάντησε εκπλήσσοντας:"Οι Έλληνες είμαστε σαν το ταμπόν. Είμαστε στο ωραιότερο σημείο του κόσμου, τη χειρότερη περίοδο".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X