Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Η Ελένη είναι άλλος άνθρωπος! Ζει την καθημερινότητα της!
Για την αλλαγή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, που όλο το χειμώνα τη ζούσε σε καθημερινή βάση!Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, αποκάλυψε αυτό που βλέπουμε όλοι. Πως η Ελένη είναι στην καλύτερη της φάση:"Δεν το συζητώ. Είναι στην καλύτερη της φάση και το χαίρομαι τόσο πολύ! Είναι άλλος άνθρωπος η Ελένη. Κεφάρει, χαμογελάει, και ζει την καθημερινότητα της σαν απλός άνθρωπος, και νομίζω πως αυτό βγήκε φέτος, γι´αυτό είχαμε και αυτή τη χρονιά!

«Η Ελένη είναι άλλος άνθρωπος! Ζει την καθημερινότητα της!

Για την αλλαγή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, που όλο το χειμώνα τη ζούσε σε καθημερινή βάση!Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, αποκάλυψε αυτό που βλέπουμε όλοι. Πως η Ελένη είναι στην καλύτερη της φάση:

«Δεν το συζητώ. Είναι στην καλύτερη της φάση και το χαίρομαι τόσο πολύ! Είναι άλλος άνθρωπος η Ελένη. Κεφάρει, χαμογελάει, και ζει την καθημερινότητα της σαν απλός άνθρωπος, και νομίζω πως αυτό βγήκε φέτος, γι΄αυτό είχαμε και αυτή τη χρονιά!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X