Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Άνοιξαν πυρ σε αεροδρόμιο
Ένοπλοι ισλαμιστές άνοιξαν πυρ, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο αεροδρόμιο Ελ-Αρίς στην Χερσόνησο Σινά της Αιγύπτου και κατά τριών στρατιωτικών σημείων ελέγχου, αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο αναφορές του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου. Οι ένοπλοι επιτέθηκαν στα στρατιωτικά σημεία ελέγχου κάνοντας χρήση χειροβομβίδων έξω από το αεροδρόμιο, σε κοντινό σημείο από τα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ, δήλωσαν στο Ρόιτερς πηγές ασφαλείας. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής σαφές εάν οι συντονισμένες επιθέσεις σε διάφορες στρατιωτικές θέσεις έρχονται ως απάντηση στην ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από τον στρατό.

Άνοιξαν πυρ σε αεροδρόμιο

Ένοπλοι ισλαμιστές άνοιξαν πυρ, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο αεροδρόμιο Ελ-Αρίς στην Χερσόνησο Σινά της Αιγύπτου και κατά τριών στρατιωτικών σημείων ελέγχου, αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο αναφορές του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου.

Οι ένοπλοι επιτέθηκαν στα στρατιωτικά σημεία ελέγχου κάνοντας χρήση χειροβομβίδων έξω από το αεροδρόμιο, σε κοντινό σημείο από τα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ, δήλωσαν στο Ρόιτερς πηγές ασφαλείας.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής σαφές εάν οι συντονισμένες επιθέσεις σε διάφορες στρατιωτικές θέσεις έρχονται ως απάντηση στην ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από τον στρατό.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X