Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ζητούν αντιπλημμυρικά μέτρα
Τη λήψη αντιπλημμυρικών μέτρων ζητεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Δήμος Βόλβης με σχετική επιστολή του δημάρχου Δημήτρη Γαλαμάτη στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.Σχεδόν δυο χρόνια έχουν περάσει από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον δήμο Βόλβης και είχαν προκαλέσει τότε ανυπολόγιστες ζημιές σε δίκτυα υποδομής και σε περιουσίες των κατοίκων, αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχουν αποκατασταθεί, με σημαντικότερο παράδειγμα αυτό της γέφυρας του Μελισσουργού αναφέρει ο δήμαρχος.Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τονίζει ότι έγιναν ελάχιστες ενέργειες τα δυο τελευταία χρόνια, για την αποκατάσταση των καταστροφών στα δίκτυα υποδομής και ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη συνδρομή στο δύσκολο έργο του καθαρισμού και της αστυνόμευσης των ρεμάτων του δήμου. Αναφέρει, τέλος, ότι η περιοχή του Δήμου Βόλβης πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο γι´ αυτό ζητά άμεσες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και εργασίες.

Ζητούν αντιπλημμυρικά μέτρα

Τη λήψη αντιπλημμυρικών μέτρων ζητεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Δήμος Βόλβης με σχετική επιστολή του δημάρχου Δημήτρη Γαλαμάτη στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

“Σχεδόν δυο χρόνια έχουν περάσει από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον δήμο Βόλβης και είχαν προκαλέσει τότε ανυπολόγιστες ζημιές σε δίκτυα υποδομής και σε περιουσίες των κατοίκων, αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχουν αποκατασταθεί, με σημαντικότερο παράδειγμα αυτό της γέφυρας του Μελισσουργού” αναφέρει ο δήμαρχος.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τονίζει ότι έγιναν ελάχιστες ενέργειες τα δυο τελευταία χρόνια, για την αποκατάσταση των καταστροφών στα δίκτυα υποδομής και ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη συνδρομή στο δύσκολο έργο του καθαρισμού και της αστυνόμευσης των ρεμάτων του δήμου.

Αναφέρει, τέλος, ότι η περιοχή του Δήμου Βόλβης πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο γι΄ αυτό ζητά άμεσες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και εργασίες.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X